Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926291





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Morsum Magnificat waarschuwt de bewoners van de Feyaertsstraat.
26 september 2015
Nieuw schot voor de boeg van het Parket, het wanbeleid in Tremelo en de kontlikjournalisten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.232.800
Tremelo 26 september 2015.

--- Update 1
Comité P.
Dat er met een paal die zoveel afwijkt van de verticaliteit iets scheelt, kan zelfs een kind weten. De politie is volgens hun eigen wet op het politieambt -art.15- bevoegd om een PV op te stellen, maar dat doet de PZ BRT niet. In die straat woont iemand die bij het Comité P. zou werken. Als er straks, als gevolg van een dergelijke onwettige situatie, zoals op 24 februari 1993 aan de Pijpelheide -en elders -, schade is, moeten ze -het Comité P- niet zeggen dat ze van niets weten, Morsum Magnificat heeft ook die bewoner geïnformeerd, dat is de taak van de pers.


Het zijn alleen de blinden die niet zien dat die paal scheef staat. Zelfs iemand zonder "één ster" op een politie uniform moet dat kunnen zien.
--- Einde update 1 15:22 26/09/2015

Aan de Grote Heidestraat aan de Pijpelheide te Heist-op-den-Berg was er op 22 februari 1993 een overspanning. De woning van het gezin IJsschol brandde gedeeltelijk uit en er was elektrische schade in 70 woningen, in vijftien woningen was er brand in elektrische toestellen. De reden van dit elektrisch probleem was het door werknemers van Iverlek per vergissing, doorknippen van een nulleider in het koperen luchtnet. De door het parket van Mechelen aangestelde Expert uit Begijnendijk, vertekende om zijn broodheer te beschermen de reden,Morsum Magnificat legde dat toen bloot.


Valsheid in geschrifte.
Door het per vergissing doorknippen van de nulleider werd een overspanning veroorzaakt, de schuld lag dus bij Iverlek waarvan de hoofdaandeelhouder Electrabel was -toen met 57%-. Door het Parket van Mechelen werd een Expert aangesteld die opdrachten uitvoert voor Electrabel en waarvan zijn kantoor was gevestigd bij Electrabel aan de Elektriciteitstraat 68 in Mechelen. De Expert zegt dat zelf op diens website.Het Parket van Mechelen had, wegens belangenvermenging, die opdracht nooit aan die Expert mogen geven en de Expert had die opdracht nooit mogen aanvaarden. Klap op de vuurpijl was dat de Expert, om zijn broodheer -en de verzekeraar Royal Belge- te beschermen, een foute weergave van de feiten opdiste, in feite valsheid in geschrifte pleegde. Een ingenieur van het bevoegde ministerie van Economische Zaken bevestigde dat er voor de opgave van reden door de Expert, geen enkele theoretische benaming kon gevonden worden. Op zijn internetpagina bevestigt de Expert dat hij in de periode 1978-2010 als Expert heeft gewerkt voor Electrabel! De belangenvermenging in de schadezaak aan de Pijpelheide is dus bewezen.

Wat de Expert toen opgaf als oorzaak klopte niet !

De Parketexpert werkte voor Electrabel welke 57% eigenaar was van Iverlek die de schade veroorzaakte. Bovenstaande e-mail werd als bewijs aan de justitie te Leuven overhandigd en er werden daarover verklaringen aan de recherche afgelegd, maar Justitie deed er niets mee! Het Parket -van Mechelen- stelde een Expert aan die zichzelf had moeten wraken! ABB Betaalde destijds -onterecht- de schade en Iverlek ontsprong door de verklaring van de Expert de dans van de "franchise"!

Precedenten.
De schade aan de Pijpelheide in 1993 is één zaak, maar er zijn in het recente verleden nog meer incidenten geweest met branden, met als oorzaak de aftakkingen naar woningen, waardoor woningen totaal uitgebrand zijn en het Parket telkens weer onterecht op zoek gaat naar brandstichting. Een van de recentere gevallen bij deze redactie bekend, is de brand in mei 2014 aan de Bessenlaan te Rotselaar. In oktober 2014 was er een brand aan de Putsebaan, ook daar vernielde een brand wegens kortsluiting in de toevoerleiding, de woning. In juli 2014 was er ook een brand door kortsluiting in de toevoerleiding, aan een grote woning te Nukerke. Ook daar dient, na tussenkomst van Morsum Magnificat, de schade door Eandis en haar verzekeraar Ethias, vergoed te worden.

Parketten stekeblind.
Als Justitie haar werk doet zoals het hoort, dan moeten zij wat de aftakkingen naar woningen betreft, de wet van 10 maart 1925 Hoofdstuk VI artikel 13 doen respecteren. Daaruit volgt dat het KB van 10 maart 1981 moet gerespecteerd worden, dat is de wet! Geen enkele aftakking naar woningen voldoet aan artikel 125.01.2 van die wet, maar de parketten willen dat niet zien, ze zijn stekeblind en beschermen daardoor de eigenaars van de netten -gemeenten- en de verdelers. Morsum Magnificat bezit een gigantisch dossier en werkt aan een dagvaarding van de Belgische Staat en de minister van Energie Marghem.

De dupe.
"Het Volk" is de dupe wanneer er weer schade wordt veroorzaakt wegens problemen in de netten. Wat wil je, als Justitie de schuldigen ongemoeid laat en de onschuldigen, zoals in Rotselaar en elders, verdenkt van brandstichting. Het parket van Turnhout heeft ook de ogen gesloten voor de schuldigen van de onthoofding van Walter De Hondt te Laakdal in augustus 2013, maar dat is niet het énige dossier waarover deze redactie beschikt.

Feyaertsstraat Tremelo.
In mei 2015 heeft deze redactie in het kader van het algemeen belang, al een "melding" geplaatst bij de minister van Energie over de onstabiele steun -houten paal- van het elektrische net in de Feyaertsstraat te Tremelo maar Marghem reageert niet eens. Niettegenstaande de politie van de PZ BRT in het kader van artikel 15 van de wet op het politieambt bevoegd is, onderneemt de politie ook niets. Frappant is dat er in die straat iemand zou wonen die bij het Comité P. werkt. Als er met het elektrisch net in die straat iets mocht gebeuren, zoals destijds in Booischot, en het personeelslid van het Comité P. en haar buren ondervinden schade, dan weten ze aan wie ze het te danken hebben.

Waarschuwing.
Morsum Magnificat heeft, mede een "waarschuwing", in alle brievenbussen van de huizen in de Feyaertsstraat, een bericht gedeponeerd waarop is te lezen wat de problemen zijn en erger, wat er zou kunnen gebeuren. Daarbij wordt verwezen naar de gemeentelijke verantwoordelijken, meer bepaald burgemeester Paul Dams -Open Vld- die in zijn boosheid blijft volharden. De bij EANDIS door de gemeente gedetacheerde Chris Lievens is eveneens mede verantwoordelijk voor het slechte en niet conforme openbare elektrisch net in Baal/Tremelo. De in de brievenbus gedeponeerde documenten zijn volgende :
    - Melding LS1505008.pdf
    - Melding J1505985 aan de minister
    - Waarschuwing MM1509908
  
    - Flyer slachtoffers van niet conforme netten.
    - KB -Verbeeck- van 24 maart 2003   
    
Artikel n° : 08/15/6159    
Geplaatst : 11:51 26/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur.
 
Laatste update ( 29 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.