Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926292





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie Tremelo : Is Inp Geert de boodschapper voor de zone?
19 september 2015
Inspecteur PZ BRT mag op missie met deurwaarder en voor boodschappen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.221.800
Begijnendijk / Aarschot / Tremelo 19 september 2015

De politie schreeuwt moord en brand dat, mede al die terroristische dreigingen, zij hun werk niet meer aankunnen, toch worden sommige inspecteurs ingeschakeld als boodschapper, of is dat privé? Op 5 augustus 2015 mag inspecteur Geert van de PZ BRT op stap met een gerechtsdeurwaarder uit Rotselaar. Die deurwaarder toert, zoals dat gaat met dat soort ambtenaren van Justitie, rond met een grote Duitse bak. De deurwaarder heeft bij het stilstaan of parkeren onder de ogen van inspecteur Geert, de doorlopende witte streep overschreden -art. 72.2 verkeerswet 1 december 1975-.


Parkeren langs ononderbroken witte lijn.

De deurwaarder had, los van wat er in artikel 72 van de verkeerswetgeving staat, daar niet moeten parkeren, aan de overkant is er een parking van een kinderdagverblijf. Dat een ambtenaar van Justitie, een gerechtsdeurwaarder, daar in bijzijn van de politie toch parkeert zegt genoeg over diens machtsmisbruik.

Boodschapper.
Eén van de inspecteurs die met de deurwaarder op stap mag, is inspecteur Geert die blijkbaar de boodschapper van de PZ Brt is geworden. Enige tijd terug was Geert bij een groothandel in elektriciteit te Aarschot. Gisteren kocht de inspecteur bij een doe-het-zelf zaak te Begijnendijk schuurpapier. Zowel in Aarschot als in Begijnendijk was de inspecteur in uniform en verplaatste zich met de "brommer" van de PZ BRT. Of die boodschappen in opdracht van de PZ BRT gebeuren of voor privé doeleinden, weten we niet, maar we stellen ons wel vragen. Aan de PZ BRT kunnen we het niet vragen, daar weigeren ze met Morsum Magnificat te praten.


De deurwaarder heeft hier wel degelijk in bijzijn van de politie artikel 72.2 van de wegcode overtreden. Aan de overkant van de weg is er wel degelijk een parking.

Artikel n° : 08/15/6150     
Geplaatst : 8:36 19/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 20 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.