Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926293





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt staking was veel te snel afgelopen.
15 september 2015
Kans op goede muziek al na amper vier uur door gezever en geleuter verkeken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.216.900
Brussel / Tremelo 15 september 2015

De vakbonden van onze openbare omroep vinden het nodig om te staken tegen de bezuinigingsplannen van de Raad van Bestuur. Nochtans zijn er op alle vlakken veel bezuinigingen mogelijk. Neem nu bijvoorbeeld het programma "Vlaanderen Vakantieland". De naam suggereert dat op zoek zal worden gegaan naar de mooiste/leukste vakantieplekjes in Vlaanderen. Niets daarvan, de reporters trekken met een volledige crew die ook moet eten, slapen en drinken, heel Europa -en daarbuiten- rond. Van Lithouwen over Griekenland en Spanje naar Ierland. Daarbij worden cruises onder de titel "Start to cruise", als extraatje niet uit de weg gegaan. Laat die bende thuisblijven en in Vlaanderen goed rondkijken, er zijn nog honderden plekjes die echt niet moeten onderdoen voor het buitenland.

Waes.
Reizen Waes is nog zo iets. Waes reist naar de verste uithoeken van de wereld waar geen mens -toerist- eerder geweest is. In zijn kielzog uiteraard een club technici voor beeld, geluid en alles wat er nog komt bij kijken en ter plaatse maakt men gebruik van plaatselijke gidsen die wellicht niet al te veel kosten maar allemaal, Waes zelf en zijn technici, moeten ergens onderdak krijgen en eten en drinken. Vergeten we vooral ook niet wat de vliegtuigtickets zullen kosten voor dergelijke "reisjes" waar ter plaatse noodgedwongen gebruik gemaakt moet worden van privé vliegtuigen.

Radio.
Ook bij radio 2 kan het heel wat minder, de "madammen" ondernemen ook regelmatig een "citytripje" met goed eten en drinken en het enige dat ze tussen 10 en 12 doen is kletsen over onderwerpen die maar weinigen interesseren. De vakbondsactie was een welgekomen onderbreking van al het geklets op radio 2 en ook het onnozele duo dat 's morgens het weerpraatje maakt op radio 2 Vlaams-Brabant kan gemist worden. Vooral de "toneel- /weerman" die tijdens zijn weerspeech regelmatig sluikreclame mag maken voor zijn toneelclubje uit Begijnendijk, stoort ons mateloos. Ook het feit dat de politiek en vooral de burgemeesters steeds weer dienen opgevoerd is voor de Vrt, die met Vlaams belastinggeld wordt betaald, meer dan een brug te ver.

Hautain.

Als de Vrt weer eens op een persconferentie ten tonele verschijnt is dat met de nodige -linkse en ultra- linkse - hoogmoed, hautain gedrag betaald met belastinggeld, is nergens voor nodig.

Te kort.
Jammer genoeg duurde de actie slechts vier uur maar gedurende die tijd hebben we alleszins kunnen genieten van goede muziek zonder dat deze onderbroken werd door het aanhoudende onnozele geklets van allerlei "sterren" die zichzelf oh zo graag horen praten maar helaas maar weinig zinnigs kunnen uitbrengen, de staking was te kort.  

Artikel n° : 08/15/6145     
Geplaatst : 16:39 15/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
evds
Laatste update ( 16 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.