Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932720





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Wie moet weg, de zitbank of Dams?-Update1
11 september 2015
Simpele geesten leveren simpele oplossingen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.214.100
Tremelo 11 september 2015.

--- Update1
Klacht bij Comité P.
Naar aanleiding van de uitspraken van de burgemeester om de zitbank te laten verwijderen, heeft de hoofdredacteur van Morsum Magnificat een nieuwe klacht bij het Comité P, geplaatst. Niet de zitbank moet verwijderd, maar de bestuurders die daar lukraak parkeren, zelfs voetgangers hinderen, verbaliseert worden.Als het niet helpt door klachten bij het Comité P,gaan we het probleem op Europees vlak aankaarten.


Deels op het voetpad, nu al dagelijkse kost en binnenkort opent daar nog een Pittazaak Tasty die de zitbanken volgens de eigenaar van het gebouw -H.Liekens- van de vorige huurder S-Factory zou hebben overgenomen.
--- einde update1

Met ons artikel van 6 september 2015 over het hinderen van fietsers, hadden we volgens burgemeester Dams een punt in de passage over de BMW en de zitbank. Burgemeester Paul Dams -Open Vld- gaat als gevolg van het artikel de houten zitbank laten verwijderen. Op die manier zorgt de burgemeester er voor dat auto's toch kris, kras op de berm kunnen parkeren. Een simplistische oplossing die indruist tegen het KB van 1 december 1975, art. 23.2° dat zegt dat er slechts geparkeerd mag worden op een gelijkgrondse berm terwijl het daar een verhoogde berm betreft.


Zitbank overgenomen.
Volgens de eigenaar van het pand op de hoek van de Grote Bollostraat en de Baalsebaan, zijn de houten zitbanken door de huidige huurders van de pittazaak Tasty, overgenomen van de vorige huurders van de bloemenzaak S-Factory. Het is dus de bedoeling dat de zitbanken door de klanten van Tasty worden gebruikt. Aangezien de zitbanken zich niet op het openbaar domein bevinden, kan de burgemeester ze dus ook niet laten verwijderen.


Burgemeester Paul Dams -Open Vld- begaat een zware overtreding, machtsmisbruik is één van zijn weinige capaciteiten.

Burgemeester parkeert zelf verkeerd.
Op 9 september 2015 zien we de Mercedes van burgemeester Paul Dams in overtreding geparkeerd aan BPost aan de Veldonkstraat. De reactie van Dams is dat hij een zwaar pakje bij BPost diende op te halen! Op onze opmerking dat wij dan op het gemeenteplein parkeren, reageerde Dams dat hij gezondheidsproblemen heeft! Les excuses sont fait pour s'en servir zegt men in het Frans. De burgemeester moet en mag daar evenmin parkeren, heeft zelfs een voorbeeldfunctie.  
 
Artikel n° : 08/15/6140    
Geplaatst : 15:01 11/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 12 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.