Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932721





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Cevo Westerlo : Elektrische installatie is en blijft een puinhoop-MM-242-07-Update1
09 september 2015
Burgemeester moet voor de onveilige toestand verantwoordelijkheid opnemen.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.211.900
Westerlo  / Tremelo 08 september 2015.

--- Update1
WASO Antwerpen opent dossier.
Aangezien Morsum Magnificat de veiligheidsoorlog aan malafide burgemeesters heeft verklaard, is WASO in het kader van artikel 29 van het Watboek voor Strafvordering geïnformeerd. Dat was trouwens ook het geval voor de Majoor van de brandweer van Westerlo. WASO heeft nu laten weten, een dossier geopend te hebben.
--- Einde update1 13:24 11/09/2015

Wij kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat burgemeesters stiekem hopen dat er ergens weer iets gebeurt, dan mogen ze weer voor de micro, camera, op de foto, etc. Wij bij Morsum Magnificat weten al te goed dat burgemeesters altijd en overal gesteund door de klassieke pers, verkiezingspropaganda voeren. Morsum Magnificat distantieert zich van deze klassieke pers en plaatst de burgemeesters bij herhaling voor hun verantwoordelijkheid, die ze altijd en overal om electorale reden, met succes ontwijken. Morsum Magnificat aanziet burgemeesters als witte boord criminelen omdat zij uit puur electoraal gewin, de ogen sluiten voor strafbare feiten. Het meest ergerlijke is dat burgemeesters op de koop toe nog administratief hoofd zijn van de politie en daardoor ook nog eens de politie in hun wanbeleid meesleuren. We leverden met het verhaal van De Wijnhoeve te Ramsel het bewijs dat burgemeester Luc Peetermans –CD&V- de ogen sluit voor een bouwmisdrijf.

Cevo Bouwmarkt
Eén jaar geleden keken wij bij een bezoek aan de Cevo Bouwmarkt in Westerlo verbaasd op voor de staat van de elektrische installatie. We probeerden toen tevergeefs een verantwoordelijke aan de telefoon te krijgen. Een jaar later is er nog steeds geen verbetering en de bereikbaarheid van de verantwoordelijken herhaalt zich. Daarom onderneemt Morsum Magnificat stappen richting burgemeester, brandweer en waso. Op die manier nemen we de burgemeester van Westerlo de wind uit de zeilen om bij een mogelijk incident -overspanning, kortsluiting, brand, elektrisering of ergo elektrocutie- bij Cevo, weer de show in de klassieke pers te kunnen stelen. Morsum Magnificat heeft haar deskundigheid in de conformiteit van elektrische installaties reeds heel lang bewezen, recent daarvan in Begijnendijk nog eens een voorbeeld.

Verdachten melden.

Er wordt door de -p-Overheid opgeroepen om "verdachten" of verdachte gedragingen van personen te melden. Dan is het van iedereen zeker de plicht om aantoonbare "schuldigen" te melden. Maar daar zijn de -p-Overheid en de Parketten eigenaardig genoeg niet blij mee. Ambtenaren worden niet graag voor hun verantwoordelijkheid geplaatst -art. 29 WvS-. Alleen de "burgers" worden altijd en overal gecontroleerd en moeten in het gareel lopen.

MM_242_07_Cevo_Westerlo.pdf

Artikel n° : 08/15/6134     
Geplaatst : 9:01 9/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 11 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.