Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927148





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Heist-op-den_Berg : Auto in de gracht na aanrijding-Update1
02 september 2015
Botsing tussen twee voertuigen ter hoogte van elektrozaak Van Loock
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.206.200
Heist-op-den-Berg / Tremelo 02 september 2015.

--- Update 1
Niet kunnen vatten.
We ontvangen van de bestuurder van de Skoda een furieuze scheldmail die in de verste verte niet voldoet aan de wet van het recht van antwoord van 23 juni 1961. De stijl en de inhoud van de e-mail die om drie uur 's nachts werd geproduceerd, bevestigt de agressiviteit van "het volk". De man, die zich "Dirk" noemt, kan de stijl van het artikel niet waarderen, tot daartoe -er is niemand die hem verplicht om te komen lezen-, maar hij ziet evenmin het verschil tussen de feiten en "in de marge". Uiteraard was hier van bumperkleven geen sprake, de voertuigen reden in tegengestelde richting. Als we schrijven dat we zien dat er weer als gekken wordt gereden, dan heeft dat uiteraard, omdat wij geen getuige waren van de aanrijding, ook geen uitstaans met de weergegeven feiten. Aangezien deze redactie al heel wat aanwezig was bij incidenten en ongevallen kunnen wij heus wel inschatten hoe de omgeving zich gedraagt.

Klacht bij de lokale politie.
De schrijver dreigt voor het online artikel een klacht te plaatsen bij de lokale politie. Daarbij toont de man zijn IQ. Wat staat er in dat artikel dat vatbaar is voor een klacht? Een recht van antwoord komt er in ieder
geval niet. 
--- einde update 1

Deze namiddag was er ter hoogte van Van Loock aan de Westmeerbeeksesteenweg 43 een botsing tussen een Seat Altea XL en een Skoda Ocatavia statio. De Seat kwam in de gracht terecht en de Skoda, die richting Westmeerbeek reed, werd geraakt aan het linker voorwiel. De voertuigen werden door takeldienst De Roover weggehaald. We stellen "algemeen" vast dat er weer als gekken te snel en als bumper klevend wordt gereden en nergens op gelet moet worden.

In de marge : Uit de startblokken.
"Het volk" is na een periode van verlof, zuipen en feesten -voor eventjes- als een raket uit de startblokken geschoten. De stress van de sleur van het werk wordt weer opgebouwd, dat het maar gauw weer vakantie is. De Belgen bezitten 250 miljard op hun spaarboekjes en kunnen makkelijk vier keer per jaar met vakantie. De arme failliete Belgische Staat betaalt dat toch allemaal. Wie eerlijk is en durft te klagen over fraudeurs wordt geviseerd en erger, criminelen en fraudeurs worden beschermd.


De bestuurder van de Seat in de gracht was van oordeel dat wij zijn auto niet mochten fotograferen, maar dat hebben we niet gedaan, slechts een sfeerfoto op de openbare weg genomen. Agressief is "Het Volk" genoeg.

Artikel n° : 08/15/6120     
Geplaatst : 19:50 2/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 05 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.