Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927620





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tildonk : Matreco is verkocht aan transport Michiels uit Booischot.
02 september 2015
Activiteiten van Matreco onder Michiels starten al einde september vanaf Hulshout.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.202.400
Hulshout / Tildonk / Tremelo 02 september 2015.

Matreco en nog een vijftal satelliet bedrijven in Tildonk zit al een lange tijd in zak en as, de gigantische verliezen stapelen zich op.  De zaakvoerders wonen, zoals dat hoort voor grote zakenmensen in Tremelo, in een riante woning aan de Baalsebaan. Martine Maes is dochter van wijlen Alfons, alias Fokke Maes en is een gewezen lerares van de lagere school voor Buitengewoon Onderwijs aan de Baalsebaan te Tremelo. Anthony, alias Tony  Vervloessem, zaakvoerder en gewezen militair, heeft al geruime tijd pogingen ondernomen om Matreco over te laten. In juni 2015 waren er onderhandelingen met Stageco, maar die sprongen af. Sinds een poosje is er over een overname onderhandeld met transport Michiels uit Booischot en dat is nu blijkbaar gelukt.

Einde september 2015
Bij de firma Michiels heeft men ons bevestigd dat Matreco werd overgenomen en de activiteiten al vanaf einde september 2015 vanuit Hulshout worden waargenomen in plaats van Tildonk. Over de andere bedrijven die, net als Matreco ook in Tildonk gevestigd zijn, wordt er niet gesproken.

Fokke Maes.
Iedereen spreekt lovende woorden over de stichter, de overleden Alfons alias Fokke Maes. Dat is niet het geval met diens echtgenote en de latere zaakvoerder van zijn bedrijven, Jeanine Van Vlasselaer die later de fakkel overdroeg aan haar schoonzoon Anthony Vervloessem. Fokke Maes wordt omschreven als een sociaal en vriendelijk man, maar over zijn echtgenote die, toen ze aan de Baalsebaan 289 naailes volgde, telkens weer haar auto, pardoes en hinderlijk, vlak voor de deur op de stoep parkeerde, is men minder lovend. Mocht Fokke Maes weten wat er allemaal gebeurt zal deze zich in zijn graf omkeren.  

Stageco
Op 8 juni 2015 hadden we de informatie dat podiumbouwer Stageco uit Tildonk haar oog had laten vallen op Matreco, Hedwig De Meyer bevestigde dat toen ook. Maar een maand later op 7 juli 2015 werd Hedwig De Meyer plotseling vaag. We weten nu ondertussen dat Matreco wordt opgeslorpt door Michiels en worden geïnformeerd dat Stageco toch intrekt op de site van Matreco aan de Kruineikenstraat 145 te Tildonk. Of de buren mogen juichen dat de geluid- en andere hinder van Matreco zal verdwenen zijn, is af te wachten.

Margaux Invest, MMT.
Ondertussen werden FOMA en Millservice opgedoekt, er blijven aldus nog twee bedrijven op het adres te Tildonk gevestigd, benieuwd wat de zaakvoerder daarmee gaat doen. Anthony toert al enkele maanden rond met een BMW met een inschrijving in Luxemburg ...

Artikel n° : 09/15/6118
Geplaatst  : 10:55 2/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.