Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928740





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang ontvangt delegatie OVSE
27 april 2007

Komen er op 10 juni Internationale waarnemers naar Belgi? ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 241.200

Betekom / Brussel 27 april 2007

Persbericht van het Vlaams Belang.
Partijvoorzitter Frank Vanhecke en senator Jurgen Ceder ontvangen deze middag een delegatie van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa). Het Vlaams Belang maakt gebruik van de mogelijkheid om de OVSE in te lichten over de komende parlementsverkiezingen en de behandeling van politieke partijen.

Mede op basis van het gesprek met Vanhecke en Ceder zal de OVSE ?het pre-electorale klimaat in Belgi? inschatten? en bepalen of zij of op 10 juni internationale waarnemers naar Belgi? zullen sturen om toe te zien op het correcte verloop van de verkiezingen.

Tijdens het onderhoud zullen Frank Vanhecke en Jurgen Ceder de OVSE-delegatie straks duidelijk maken dat de internationale normen voor democratie blijkbaar niet van toepassing zijn op Belgi?. Onder meer door de intimidatie van kandidaten, de gebrekkige toegang tot de media, de juridische procedures tegen de partij en haar vertegenwoordigers en de openlijke boycot van de openbare omroep kan het Vlaams Belang de verkiezingsstrijd niet met gelijke middelen voeren. Uit de beknopte nota in bijlage, die het Vlaams Belang aan de OVSE-delegatie zal voorleggen, blijkt immers dat de Belgische situatie allerminst aan de internationale wettelijke eisen voldoet.

Aan de OVSE zal alvast worden gevraagd om de internationale gemeenschap in kennis te stellen van het democratische deficit in Belgi? en van de ongelijke behandeling van politieke partijen in dit land.           

Joris Van Hauthem                                                                                                       Woordvoerder Vlaams Belang

Laatste update ( 27 april 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.