Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926296





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal / Tremelo : Nieuwe travestietenshow niet zonder risico's.
23 augustus 2015
Slechte elektrische contacten veroorzaken vonken en erger.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.190.200
Baal / Tremelo 23 augustus 2015.

Op 14 november 2015 duiken de travestieten uit Mechelen net als op 7 februari 2015 weer op in het Lindenhof te Baal. Tijdens de voorbereidingen van het optreden in februari is er heibel ontstaan met DJA, de geluidsinstallatie van de travestietengroep veroorzaakte erg hinderlijk gekraak in de installatie van DJA.


Kunst en vliegwerk.
Morsum Magnificat kon zich in het Lindenhof, dat tenslotte een publieke gelegenheid is, overtuigen van het kunst en vliegwerk waarmee de elektrische verbindingen van de installatie van Les Filles de Malines werden gerealiseerd, op een dag komen daar wel eens problemen van. Tijdens onze aanwezigheid ontstond er -terecht- tussen een medewerker van de groep en DJA een discussie over de wijze waarop de licht / klank installatie in mekaar is geflanst " het is voor mij de laatste keer geweest klonk het bij DJA " toen. We zijn benieuwd of dat op 14 november 2015 zal kloppen.

Burgemeester.

Morsum Magnificat zal de burgemeester van Tremelo van onze zienswijze op de hoogte brengen, idem met WASO. Volgens het KB van 4 december 2012 is WASO bevoegd voor de conformiteit van de elektrische installaties op arbeidsplaatsen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat op die werkvloer in het Lindenhof geen personeel zou aanwezig zijn. Anderzijds moeten volgens het sociaal strafwetboek van 6 juni 2010 zelfstandigen ook de arbeidswetgeving respecteren. Het verschil voor de technisch inspectie zit hem hier in, dat wanneer alleen zelfstandigen op de onveilige werkvloer aanwezig zijn, de arbeidsinspectie de werf niet kan stil leggen. Als er werknemers aanwezig zijn, kan dat wel.      

EDTC, ook voor Les Filles ...

Als Les Filles de Malines werkmateriaal gebruiken, moet dat elk jaar op conformiteit gekeurd worden, we zijn er honderd procent zeker van dat hun elektrische installatie nooit gekeurd werd en dat is een gevaar voor kortsluiting, brand en elektrocutie. De verantwoordelijken van het Lindenhof hebben er alle baat bij dat zij die in hun onderneming komen werken, veilig werken, dat zijn zij overeenkomstig de "Welzijnswet van 4 augustus 1996, art.9 en 10" wel degelijk verplicht. Morsum Magnificat wil hun daar bij deze naar verwijzen. 

MM_241_14_Travestieten.pdf

Artikel n° :  08/15/6100     
Geplaatst : 10:07 23/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©  Hoofdredacteur  
Laatste update ( 23 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.