Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926296





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parket Leuven en Expert zijn stekeblind voor gevaarlijke en onwettige aftakkingen.
21 augustus 2015
Eandis herstelde wel binnen twee dagen na de melding van Morsum Magnificat.  Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.187.600
Rotselaar / Tremelo 21 augustus 2015.

In mei 2014 gaat in de Bessenlaan in Rotselaar een woning volledig in de fik, de brand is ontstaan nadat er in de elektrische aftakking naar de woning een kortsluiting is ontstaan en op de grond is gevallen. Dergelijke aftakkingen die in kortsluiting komen, steken de boel meteen in de fik en dat gebeurde hier ook. Hoe dat in zijn werk gaat ziet u op de film van de kortsluitproeven die Morsum Magnificat in 2001 uitvoerde maar door geen enkel medium mag worden getoond.

Onaanvaardbaar.

Na de brand heeft het parket van Leuven een Expert uit Hasselt aangesteld en dat onderzoek is nog niet zo lang geleden afgesloten, de bewoner gaat vrij uit. De aftakkabel, een BAXB van 16 mm² aluminium, werd na de brand verwijderd, maar dat op dezelfde betonpaal ook de aftakking van een andere abonnee op een onaanvaardbare manier was aangelegd, hebben ze niet gezien. Omdat er diverse inbreuken zijn, had die aftakking bij de vernieuwing van de paal nooit teruggeplaatst mogen worden. Maar het parket van Leuven en haar Expert hebben die gevaarlijke situatie niet gezien -of niet willen zien-, Morsum Magnificat ziet dat uiteraard wel.

Binnen de twee dagen.

In het online bericht van Morsum Magnificat van 18 juni 2015 werd een afbeelding geplaatst van de onaanvaardbare aftakking, maar niemand van de bezoekers die de ogen zijn komen spoelen, neemt aanstoot aan die foto. Op 17 augustus 2015 stuurt Morsum Magnificat een e-mail aan een verantwoordelijke van Eandis te Melle, Eandis weet maar al te goed dat zo'n aftakking niet conform en zeer gevaarlijk is en dat zij dik in de fout zijn gegaan door die situatie bij het vervangen van de paal in maart 2014, niet gesaneerd te hebben. Op 20 augustus, dus twee dagen na de melding van Morsum Magnificat, heeft Eandis een aannemer gestuurd om het kunst- en vliegwerk te herstellen -zie foto-.   



Foto links : zo was het op 17 augustus 2015 - Foto rechts : 20 augustus 2015 twee dagen na de melding van Morsum Magnificat. We tonen hier aan hoe de parketten de verdelers van elektriciteit de hand boven het hoofd houden. Morsum Magnificat zal het bij het parket van Leuven dus weer verkorven hebben! Het zij zo.
 
Artikel n° :  08/15/6098    
Geplaatst : 13:39 21/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©  Hoofdredacteur  

Laatste update ( 09 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.