Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926297





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Binnenkort nieuwe pita zaak in voormalige bloemenzaak S-Factory.
18 augustus 2015
Eigenaar Liekens knapt pand aan de buitenkant op, maar vergeet de elektrische installatie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.184.300
Tremelo 18 augustus 2015.

Met de bloemenzaak S- Factory die gevestigd was op de hoek van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat, pakte de Nederlandse groots uit, maar het duurde niet lang. Wat wil je, over een afstand van minder dan tweehonderd meter, drie bloemenwinkels! De huurders hadden ook klachten over de staat van het verhuurde en het feit dat de eigenaar niet de nodige herstellingen uitvoerde, zat hen dwars. Morsum Magnificat bracht over de onveilige buitenverlichting en de onveilige elektrische installaties in openbare gelegenheden in Tremelo op 15 augustus 2015 een artikel. S-Factory hield het recent voor bekeken, vertrok met de stille trom. Het pand stond een poosje aan duizend euro per maand te huur, nu is het verhuurd en wordt het een pita zaak.

Vernieuwd.
Ondertussen is de eigenaar gestart met het opknappen van de gevel met schilderwerk, ook binnen in de winkel werd nieuwe betegeling geplaatst, plafond en dito verlichting. Tegen medio september 2015 kan men er  een pita, shoarma, etc. bekomen, de uitbaters houden de rest van de gerechten die er te verkrijgen zijn, nog een beetje geheim.

Gevaarlijke elektrische installatie.
De uitbaters van S-Factory hadden klachten over het verhuurde, maar behalve de buitenverlichting waar geen beschermingsgeleider -aarding- is aangelegd, bevat het laagspanningsbord niet eens een differentieel, geen 300 mA en ook geen 30 mA. Het elektriciteitsbord is ook opgebouwd in een houten omkasting, dat kan zeker niet door de beugel en art.30 AREI. Het is onvoorstelbaar dat iemand met een beetje verstand, het risico durft te nemen een dergelijk gevaarlijke elektrische installatie in een handelszaak te gebruiken. Het is niet te begrijpen dat dergelijke handelszaken een uitbatingsvergunning kunnen bekomen.    
 
Artikel n° :  08/15/6092    
Geplaatst : 15:52 18/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  

Laatste update ( 18 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.