Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932952





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herselt : Openbare Werken weet niet dat rioolbuis al hersteld is.
14 augustus 2015
Hindernis aan de Diestsebaan wordt volgende week opgeruimd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.179.400
Herselt / Tremelo 14 augustus 2015.

Al twee maanden is er aan de Diestsebaan te Herselt een hindernis geplaatst omdat de riool daar defect is. Informeren bij de dienst openbare werken van Herselt leverde alleen maar een verwijzing op naar PIDPA, de beheerder van de riolering.

Vakantie.
Morsum Magnificat wilde weten hoe nu eigenlijk, na twee maanden, de vork in de steel zit. We trokken naar het gemeentehuis van Herselt en stelden daar vragen aan de ambtenaar van Openbare Werken van dienst, Els Brems. Twee maanden is in een vakantieperiode niet abnormaal, maar nu de vakantie voor de aannemers voorbij is, zal het niet lang meer duren, stelde de ambtenaar. Dat was het.

Aquafin.
We stellen ons in verbinding met PIDPA in Antwerpen en stelden daar dezelfde vragen als aan de ambtenaar van Herselt. Na tien minuten kregen we de antwoorden, er diende inderdaad voor de duur van de herstelling van de rioolbuis, met Aquafin te worden afgesproken omdat deze gedurende de herstelling pompen diende stil te leggen.

Reeds hersteld.
Maar, zegt men bij PIDPA, de aannemer heeft de herstelling reeds uitgevoerd en volgende week donderdag wordt het wegdek met asfalt hersteld en dan is het klaar, zegt PIDPA. Vreemd dat men in Herselt niet weet dat de herstelling van de rioolbuis al is gebeurd, zegt men bij PIDPA. In feite had de wegversperring al kunnen weggenomen worden en bij het herstellen van het asfalt, dat maar enkele uren duurt, even dat deel weg terug afzetten.

MM_241_08_Herselt_Riool.pdf

Artikel n° :  08/15/6085     
Geplaatst : 14:01 14/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.  
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.