Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932952





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : De brievenbus bij een socialist is het symbool van rood van schaamte.
12 augustus 2015
Van Melkebeke die opstapt bevestigt de verdere aftakeling van de socialisten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.177.700
Brussel / Tremelo 12 augustus 2015.

Al begin de jaren tweeduizend werden wij geconfronteerd met het socialisme dat wij vergelijken met een radijs "rood maar met een wit buikje". Deze redactie werd in haar strijd tegen de onveilige openbare -en andere- elektrische installaties op 9 oktober 2002 ontvangen op het kabinet van Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Energie, wijlen Steve Stevaert alias Steve Stunt. Kabinettier Dirk Van Melkebeke was in die periode druk doende om aan te tonen, dat door de liberalisering van de energiemarkt, de prijs van de elektriciteit met vijftien procent zou dalen. Morsum Magnificat ging daar tot groot ongenoegen van de kabinetschef Van Melkebeke regelrecht tegenin. Aangezien socialisten zeer lange tenen hebben, had Morsum Magnificat met haar artikel van november 2003 en MM_96P op de teentjes van Dirk Van Melkebeke getrapt. Ondertussen weet toch iedereen dat Morsum Magnificat inzake de stijging van de prijs van elektriciteit gelijk heeft en het is zeker nog niet gedaan, het begint pas. We troffen Van Melkebeke ook nog eens aan deels slapend in de bibliotheek van Solvay te Brussel.

Rood van schaamte.

In Tremelo zetelt Paul Vandyck als sp.a Raadslid, de man zijn droom om ooit Schepen te worden zal wellicht nooit in vervulling gaan. In de OCMW Raad treffen we Wim Vandyck aan, dat is de zoon van Paul die in de socialistische mutualiteit van Brabant in de Zuidstraat te Brussel nog een zitje heeft, kwestie van de tas een beetje te vullen. Aangezien Paul Vandyck 70 plus is, moet hij dat zitje in de mutualiteit opgeven. Wanneer we vaststellen hoe intriest het in Tremelo gesteld is met de handel en wandel van het OCMW, sukkelaars in ongeschikte woningen worden gedumpt, Tremelo faalt in het Monitoringsbesluit, faalt in de toepassing van het Decreet inzake leegstand, dan kunnen we alleen maar vaststellen dat de rode -decadente- brievenbus bij Paul Vandyck een weerspiegeling is van de afgang van de socialisten, met de rode kleur van die brievenbus een parallel moet getrokken worden met het gezegde "Rood van schaamte".


De brievenbus van Paul Vandyck ....

Afgang.
We hebben de "Stunts" en zakken vullen van de socialisten decennia kunnen zien, voorbeelden zijn Johan Vande Lanotte. De capriolen van weldoener Freya Van Den Bossche in het toekennen van groene stroom certificaten voor de zonnepanelen. Ook wie geen zonnepanelen bezit, zal in de klappen delen. Ook door de decentrale energie productie, de winmolens en de te vernieuwen infrastructuur van de netten, gaat de kostprijs van de elektriciteit nóg fors opdrijven. De socialisten hebben via de gemengde intercommunales waar Electrabel tot voor kort de meerderheidsaandeelhouder was, decennia goed hun zakken gevuld. De minst bedeelden van de maatschappij zijn de dupe. Nu de afgang van de socialisten een feit is, komen weer anderen in de plaats om hun zakken te vullen. Het volk verdient de leiders die ze verkozen heeft.   


Artikel n° :  08/15/6084     
Geplaatst : 21:11 12/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.  
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 12 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.