Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926300





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie en het AIK falen in het ontseinen van het in het CSB opgenomen personen.
13 juli 2015
PZ BRT seint personen maar miskent haar politionele verplichtingen van de politiewet. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.142.300
Brussel / Tremelo 13 juli 2015.

Na de valse aangifte van Bert Mattheus, zaakvoerder van The Tentshop en slippendrager van de burgemeester van Tremelo Paul Dams -Open Vld-, die in Tremelo woont maar bij de politie van Heist-op-den-Berg een valse aangifte indiende wegens bedreiging met een stroomstootwapen, werd op 23 maart 2015 om 20:15u een huiszoeking verricht. Die huiszoeking werd vrijwillig toegelaten omdat de klacht van Bertje sowieso vals was en er van een bedreiging geen sprake was. Op 20 maart 2015 werd Erik Verbeeck door wijkagent Jan V., bij de PZ BRT in Tremelo voor verhoor uitgenodigd, maar ging daar -met opgave van reden via aangetekend schrijven - niet op in.

CSB.
Aangezien tegen de PZ BRT, ook tegen Jan V. bij het Comité P. diverse klachten aanhangig werden gemaakt, wenst Erik Verbeeck niet door de PZ BRT ondervraagd worden. Op 14 april 2015 stuurde deze een aangetekend schrijven naar Inp Jan V. niet in te zullen gaan op de uitnodiging, maar het onderzoek niet te willen tegenwerken, doelend op het feit in een andere zone een verklaring te willen afleggen. Maar de inspecteur liet Erik Verbeeck wellicht uit rancunes vanwege de dossiers bij het Comité P., prompt in het CSB -centraal signalementenblad- van de politie opnemen. Niettegenstaande dat verhoor na een persconferentie op 26 mei 2015 bij de DAC-Wegpolitie te Anderlecht werd afgenomen, is de politie er zes weken later nog niet in geslaagd tot ontseining over te gaan!  Seinen om personen "te kloten" dat kunnen ze wel, maar nadat het verhoor is afgerond, slagen ze er na zes weken nog niet in om, met alle gevolgen van dien, de ontseining te realiseren. We kunnen hier spreken van uitvoering à charge, maar niet à décharge en dat is een schending van de rechten.

Luchtvaartpolitie.
Na de persconferentie van de E-Gates op 10 juli 2015 werd de hoofdredacteur opnieuw over de seining aangesproken, de bewijzen werden voorgelegd dat de AIK -Arrondissementeel Info Kruispunt- van de politie in gebreke is, waardoor iedereen, vooral ook de politie zelf, tijd en geld -dat ze zogezegd niet hebben- verliest. Morsum Magnificat heeft nu over de laksheid van de ontseiningen vragen gesteld aan de persdienst van de federale politie.

Oud en versleten ISLP systeem.

In tegenstelling tot de inspecteur Ben B., van de WPR te Anderlecht, kon Inp Poncelet van de luchtvaartpolitie te Zaventem wel een "Attest van ontseining" afdrukken. Het ISLP systeem van de politie is ouderwets, het kraakt en piept langs alle kanten, het Attest zou in Anderlecht niet beschikbaar zijn geweest?

De "Valse aangifte" van Bert M.
Er werd met voorlegging van bewijsmateriaal op 1 juni 2015 bij de politie van Keerbergen een klacht tegen de Tremelose slippendrager van Paul Dams, Bert M., ingediend. Bij het bewijsmateriaal, een brief van De Lijn en de geluidsband met de bedreigingen -met voorwaarden- van 18 maart 2015 door Bert M ten opzichte van Erik Verbeeck en niet andersom.

Artikel n° :  07/15/6053     
Geplaatst : 8:12 13/07/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.