Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926303





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Leo Peeters ook in Cassatie in ongelijk gesteld, het wordt nu Europa.
22 juni 2015
Edgard Geleyns haalde het in 1e Aanleg, in Beroep en in Cassatie, maar Leo Peeters gaat toch verder. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.117.300
Tremelo 22 juni 2015.

De milieuvergunning, het dossier rond het onrechtmatig toekennen van het planologisch attest aan de garage Leo Peeters in Tremelo, de bedreigingen, is nog lang niet van de baan. De vermeende zaak van de afpersing die voor de Rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven, het Hof van Beroep te Brussel en recent op 16 juni 2015 bij het Hof van Cassatie te Brussel die allemaal ten nadele van Leo Peeters werden beslecht, is nog lang niet afgelopen.

Naar Europees Hof.

Met een nederlaag bij Cassatie eindigt voor Leo Peeters het Belgisch juridisch verhaal. Maar Leo Peeters van de gelijknamige Nissan Garages te Tremelo, Aarschot, Mechelen, Vilvoorde en Keerbergen is er naar eigen zeggen niet goed van, voelt zich benadeeld en gaat nog verder. Leo Peeters is er van overtuigd zijn job goed te doen en voelt zich gekwetst, ligt daar 's nachts wakker van en vindt dat onrecht in de wereld niet kan. Leo Peeters kan zich bij de feiten niet neerleggen, ik moet mij verdedigen -terwijl hij het is die aanvalt, red.-. Leo Peeters heeft beslist om de zaak op Europees vlak verder te zetten. We probeerden daarover bij de advocatenassociatie van Walter Van Steenbrugge bevestiging te krijgen, maar Mr. Meese was niet te bereiken.

Nog niet afgelopen.
Edgard Geleyns was aanwezig op de zitting van het Hof Van Cassatie waar hij zichzelf verdedigde, de advocaat van Leo Peeters, Mr. Meese, zou niet aanwezig zijn geweest. Deze zaak is nu voor de derde keer voor Leo Peeters op een sisser uitgedraaid, van het feit dat Peeters nu naar Europa gaat, ligt Edgard Geleyns niet wakker, "kan Peeters dat wel" vraagt Geleyns zich af. Uitgerekend dat wilden we ook aan meester Meese vragen. Het lijkt er op dat deze zaak nog lang niet van de baan is en ondertussen is Leo Peeters ook nog niet begonnen aan de uitbreidingen te Tremelo waarvoor nu toch al een poosje geleden een vergunning werd afgeleverd.

Nieuwe feiten.

Deze zaak is nog lang niet van de baan, er zijn recent nieuwe ontwikkelingen geactiveerd, Morsum Magnificat wil daarover om het onderzoek niet te schaden niets kwijt. Deze zaak is zeker niet van de baan. 

Artikel n° : 06/15/6030
Geplaatst : 13:45 22/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur.
Laatste update ( 22 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.