Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928638





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang en MM reageren op de advertentie CD&V.
20 april 2007

Hoe geloofwaardig is de CD&V ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 238.300

Betekom / Brussel 20 april 2007

Lees hier de Reactie van Morsum Magnificat

De persconferentie van de CD&V en de politieke advertentie in een aantal kranten hebben het Vlaams Belang vandaag eveneens met een persconferentie doen reageren.

Advertentie.
Het Vlaams Belang is verheugd met de advertentie van de CD&V niet in het minst, zei Frank Vanhecke, omdat vele Vlamingen nog christen mensen zijn en omdat de CD&V  met de advertentie aan de Vlaams Belang  kiezers meedeelt, dat hun stem wel degelijk meespeelt.
De CD&V ziet zich verplicht om aan de kiezers zeer concrete en verregaande toegevingen te doen, ondermeer wat betreft Justitie (CD&V belooft 1 mia Euro).

Geloofwaardigheid.
Het Vlaams Belangt stelt (en ze hebben daar in zekere zin gelijk ? nvdr -), dat de CVP (CD&V) in het verleden ook steeds meeregeerde en zich maar al te vaak liet leiden door links en maar al te makkelijk door de knie?n is gegaan.  De CD&V ligt zelf aan de basis van het paarse beleid van vandaag.
Yves Leterme zei onlangs in een TV programma dat de PS de partij is die van Walloni? een sociaal, politiek, economisch en moreel kerkhof maakt.

Bussen is te duur.
Op de vraag van VTM of het Vlaams Belang, wanneer de kranten hun advertenties weigeren, zij zoals we dat van het Vlaams Belang kennen, de advertentie in de bus gaan stoppen, zei Gerolf Annemans dat het prijskaartje voor zo?n operatie gekend is en advertenties in kranten veel goedkoper is en vervolgde dat hij hoopte dat de democratie ditmaal zou zegevieren en de aangezochte kranten de VB advertentie w?l zouden publiceren. 

Kik hier voor de Vlaams Belang Advertentie 

? MORSE-Press VOF

Laatste update ( 23 april 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.