Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933201





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Een nieuwe "Kale" werd in Tremelo in het zadel gezet.
03 juni 2015
Per 1 juni werd een andere kaalhoofdige secretaris geïnstalleerd. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.096.000
Tremelo 03 juni 2015.

Het was al maanden bekend dat Hammenaar Wim Vandenbroeck de OCMW secretaris van Tremelo, ook secretaris van de gemeente zou worden, wat in de gazet staat is dus niets nieuws. Wim Vandenbroeck werd in oktober 2010 in de gazet geschetst als master in de criminologie, filosofie. Volgens de journalist zou Vandenbroeck al op verschillende vlakken diens sporen in overheidsdiensten hebben verdiend, verwijzingen heeft de journalist daarbij wijselijk niet gegeven.


OCMW
Omdat uit diverse onderzoeken, onder meer het recente groot woningonderzoek is gebleken dat de lokale besturen falen, Tremelo één van die besturen is, moeten we niet toejuichen, dat OCMW's in gemeenten worden opgenomen, erger, het is een kwalijke zaak. Toen Wim Vandenbroeck in 2010 als OCMW secretaris in het zadel werd gezet, zag hij volgens de gazet, zijn functie meer als een managementfunctie.

Teleurgesteld.

Sinds juni 2014, dat is dus al een jaar, hebben wij in diverse dossiers kunnen vaststellen dat Wim Vandenbroeck faalt in dat management, dat hij vooral maar heel weinig kaas heeft gegeten van veiligheid, interesseert hem duidelijk niet. Van "techniek" kent de master incriminologie bljkbaar ook niets.  In enkele kwesties van verhuring van woningen, zoals de Baalsebaan,57 heeft Wim Vandenbroeck evenmin ingegrepen en blijft het OCMW van Tremelo in haar boosheid volharden in het verhuren van niet conforme woningen. Daarover is het laatste woord nog niet gezegd en dat beperkt zich niet tot de grote problemen met SVK Social, zeg gerust a-social. Morsum Magnificat is zwaar teleurgesteld in de houding van een Oost-Vlaming die uit een streek komt die wij zeer goed kennen en niet kunnen associëren met de wijze van werken van Wim Vandenbroeck als OCMW Secretaris die maar al te makkelijk compromissen sluit. We zijn zeer benieuwd hoe lang het zal duren vooraleer Wim Vandenbroeck onder het juk van burgemeester Paul Dams gebukt zal gaan en voor de kar wordt gespannen. Als Dams zijn zin niet krijgt, verliest Dams de pedalen en gaat hij gekke toeren uithalen.

Auteur artikel ...?

Wanneer we in de gazet van 2 juni 2015 het uitgebreide artikel over Wim Vandenbroeck lezen, dan zijn wij er honderd procent zeker van dat niet die journalist, maar Wim Vandenbroeck dat artikel heeft geschreven en de journalist dat klakkeloos heeft overgenomen. Ook de foto is geen exemplaar dat door de journalist is genomen. Het is trouwens niet de eerste keer dat ze dat doet. Wim Vandenbroeck werkte ooit nog op de redactie van De Morgen, daarmee weten we meteen ook van welke politieke strekking Vandenbroeck is. Het ligt dus voor de hand dat het artikel door Wim Vandenbroeck is gemaakt, Justé kan zo'n artikel niet produceren.
 
Artikel n° : 06/15/5998
Geplaatst  : 20:19 3/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 04 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.