Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933087





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Valse aangifte door Bert en dringend ontslag van Joris in de kijker-MM-239-02-Update1
02 juni 2015
Ontslagen Calog personeelslid spreekt van broodroof.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.095.500
Baal  / Tremelo 02 juni 2015.

--- Update 1
Beroep.
De volledige procedure rond het ontslag om dringende reden is nog niet afgelopen. Joris heeft nog diverse mogelijkheden, in eerste instantie de Gouverneur, dan is er de Raad van State, vervolgens de Arbeidsrechtbank en zelfs de burgerlijke rechtbank.
Politiek.
Dat er in Tremelo al geruime tijd een politiek steekspel aan de gang is, weet iedereen. Burgemeester Paul Dams -Open Vld- fungeert als een neo dictator en deelt eigenaardig genoeg, op veel te veel plaatsen te lakens uit. Joris werd destijds door Dams nog binnengeloodst bij het personeel van de technische dienst en nadien als CALog personeel bij de PZ BRT. Marleen Willems is als partijgenote van Dams -Open Vld- OCMW Raadslid, wat dat betreft zit Joris, als het faliekant afloopt, goed. Ook de zoon van "Wiske" Maes is bij de gemeente geplaatst, zo heeft Dams op velen een "greep" en aangezien Dams als een neo Poetin, machtsmisbruik niet schuwt, is Dams de gevreesde man in Tremelo. Afwachten of
Dams ook de nieuwe Secretaris onder de knie krijgt
--- einde update 1 13:36 3/06/2015

Het is pas nu dat deze redactie, na de bedreigingen en de valse aangifte van 18 maart 2015 door de zaakvoerder van The Tentshop, met een strafklacht reageert. Morsum Magnificat gaat nooit over één nacht ijs zoals Bert M. die te werk gaat als een kip zonder kop. We laten ons evenmin door Dams of wie dan ook, op de kast jagen of voor de kar spannen, wat bij de zaakvoerder van The Tentshop blijkbaar wel het geval is. Wellicht werd Bert tijdens het bal van de kwal met bloemen bedacht, omdat de zaakvoerder Morsum Magnificat op 18 maart 2015 ostentatief aanpakte en diens fotomateriaal van de bus plukte, voor dat laatste werd nu door Morsum Magnificat een strafklacht met toevoeging van bewijsmateriaal geplaatst.

Joris in zak en as.

Ander vervolgnieuws is er in de zaak van de zoon van OCMW Raadslid Marleen Willems, Joris H. die op 18 maart 2015 per direct wegens dringende reden als Calog personeel bij de PZ BRT ontslagen werd. Na een eigen onderzoek van Morsum Magnificat zijn de feiten gekend. Joris betreurt aan deze redactie zijn "emotioneel" optreden in de spoeddienst van het Imelda ziekenhuis die nacht, maar de verpleegdienst had het anders begrepen en er volgde een interventie van de politie van Bonheiden.

MM_239_02_Tremelo_Klacht_PZ-BRT.pdf volledig artikel
 
Artikel n° : 06/15/5996
Geplaatst  : 12:20 2/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 03 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.