Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926305





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Ook zaakvoerders moeten arbeidsveiligheid respecteren-Update1
24 mei 2015
Zaakvoerder van Luxetours Vermeulen lapt veiligheid aan diens laars. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.085.400
Tremelo 24 mei 2015.

--- Update 1
Bedreigingen.
Op Pinksteren 24 mei wordt een bus die op één meter van de perceelgrens werd geparkeerd gekuist, de stofzuiger produceert een jankend geluid van 75 dBA. Dat is puur pesterij en het verstoren van het rustig huurgenot, dat bovendien op een hoogdag. Wanneer om bewijsmateriaal te verzamelen daarvan een foto's worden gemaakt, volgen er bedreigingen.


Om de pesten wordt de stofzuiger vlak tegen de perceelgrens geplaatst. Het meettoestel is vergeleken met een digitaal professioneel apparaat van LNE en geeft hetzelfde resultaat. 

--- einde update 1 14:06 24/05/2015

Het is niet omdat u de "grote baas" bent en zaakvoerder van Luxetours Vermeulen, dat de arbeidsveiligheid niet zou moeten worden gerespecteerd, wie de veiligheid niet respecteert brengt niet alleen zichzelf, maar ook anderen in gevaar. De foto is genomen terwijl de zaakvoerder van Luxetours Vermeulen via een krakkemik van een ladder, op het dak van de bus is geklommen en daar aan de ventilatiesystemen van de bus werken uitvoert. In feite moet hier het KB 31 augustus 2005 "Werken op hoogten" worden toegepast. De ladder die hier en ook bij andere werken wordt gebruikt, is beschadigd en zou niet meer gebruikt mogen worden.


Met plakband en plastic folie hersteld tot en met een deeltje van de nooduitgang ...

Meer.
De benaming van het bedrijf waarin "Luxe" wordt gepromoot, is nogal ijdel gebruikt. Bij verschillende bussen is er schade aan de op het dak opgebouwde onderdelen van de bus. Bij het exemplaar op de foto is dat ook het geval en deze werd op een ondeskundige manier, volgens de regels van kunst- en vliegwerk met plakband en plastic hersteld, daardoor is een deel van de nooduitgang afgeplakt! Er is bij dat bedrijf, buiten de gigantische verliezen, duidelijk meer aan de hand.


Beschadigde ladder beklimmen is één probleem, daar op het dak zonder PBM is nog een ander probleem dat in het sociaal strafwetboek ook op zelfstandigen van toepassing is.

Geluidshinder.
Luxetours Vermeulen produceert bij het stofzuigen, dat zowel 's nachts als gedurende de dag gebeurt, bij de buren een geluid van 70 dBA. Bij de geparkeerde bussen wordt de motor gestart en die blijven tientallen minuten -ook 's nachts- stationair draaien. Of die hinder nog niet genoeg is, heeft Luxetours Vermeulen zich onverstandig opgesteld door zich, mede leugens, te gaan mengen in een huurzaak, wat hen nog wel eens zuur zou kunnen opbreken.


De bus vlak tegen de perceelgrens is geplaatst is een schending van de privacy van de buren.

Schending privacy en rustig huurgenot.
Dat Luxetours Vermeulen haar commerciële activiteiten uitbaat is geen probleem, maar dat de directie geen enkel respect toont voor de buren, de privacy en het rustig huurgenot, kadert in de hautaine instelling van het bedrijf. Niettegenstaande er plaats genoeg is, ontplooien ze quasi permanent activiteiten tot vlak tegen de perceelgrens. Het parkeren van een bus vlak tegen het perceel van de buren behoort tot het dagelijkse werk -foto inzet-. Vanaf de de bus is er dan een goed zicht op de buren, die er nu, na nieuwe nachtelijke geluidshinder, genoeg van hebben. De naaste buren hebben al twee keer aan Luxetours gevraagd om rekening te houden met de privacy en het rustig huurgenot, maar het mag niet baten, één jaar geduld hebben is genoeg. Het komt de buren over dat ook Luxetours zich door de verhuurster voor de kar laat spannen.   

Artikel n° : 05/15/5980
Geplaatst : 11:14 24/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur
Laatste update ( 24 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.