Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926306





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kadastraal inkomen niet aangepast : Niet de slachtoffers maar de daders moeten betalen.
23 mei 2015
Een miljoen woningen niet in orde en veertig jaar perequatie vergeten, de maat is vol.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.084.800
Brussel / Tremelo 23 mei 2015.

Het lijkt er verdacht veel op dat de sukkelaars in de maatschappij die in ongeschikte of onbewoonbare koten wonen, in de toekomst opnieuw nog meer de financiële dupe zullen worden van het wanbeleid. "Het Volk" reageert nauwelijks wanneer zij wordt geconfronteerd met een waardeschatting -Perequatie- van woningen die dateert van 1975. Zelfs een analfabeet zou moeten weten dat eigenaars / verhuurders daardoor een hoop belastingen niet hebben moeten betalen. Daarvoor moeten enkel en alleen de politieke partijen die regeerden worden afgerekend. CD&V, Groen, sp.a en zéker Open Vld hebben allemaal boter op hun hoofd, de Open Vld blijft zelfs nu nog in haar boosheid volharden.

KI en conformiteit.
Of het nog niet genoeg is dat het KI niet werd aangepast, werd er ook niet toegezien op de conformiteit van die woningen waarvan het KI ook al te laag is. Eigenaars / verhuurders zijn dus de daders van de verhuring van niet conforme woningen.

Kleintjes weer het slachtoffer.
Na het ongeval gisteren te Begijnendijk, hadden wij het met de plaatselijke verantwoordelijke van Century 21 over het niet aanpassen van het KI en de niet conforme woningen. De man diende dat te beamen en stelde resoluut dat, wanneer het conformiteitsattest nu, net als het EPC, verplicht wordt, de huur hoger zal worden en mensen geen goedkope woning meer zullen kunnen vinden! De slachtoffers betalen weer het gelag in plaats van de schuldigen. Er moet ook een controle komen op vermogens en wie zijn vermogen niet kan verantwoorden moet aangepakt en gestraft worden voor belastingontduiking.    

Artikel n° : 05/15/5978
Geplaatst : 19:52 23/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.