Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926306





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Elke Sleurs moet terugkeren haar core business : Gyneacoloog.
23 mei 2015
Kabinetsmedewerker wilde niet ingaan op melding van fraude.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.084.300
Brussel / Tremelo 22 mei 2015.

Ondanks de ervaring van deze redactie met persconferenties en politici, hun manier van werken en handelen, zijn wij er in casu niet in geslaagd om hoogte te krijgen van de Gyneacoloog Elke Sleurs. Hoe dan ook was ze vroeger vóór ze in het zadel werd  gezet al een hautaine dame, had al gedonder met medewerkers en het is nu nog erger geworden. De N-VA heeft een grote portie zeer onsympathieke politici in haar rangen, dat is ook in Tremelo het geval. We kunnen alleen maar veronderstellen dat het bij Elke Sleurs ook bij haar om de poen en de macht gaat, ofwel is politiek voor haar een "sleur".


Uiterst moeilijk.
We hadden een concreet dossier en probeerden daarover contact op te nemen met het kabinet van Sleurs, dat was alles behalve makkelijk. Uiteindelijk kregen we Tania Baete aan de telefoon, het werd al snel een  moeilijk gesprek en op een e-mail die werd gestuurd, is er nooit gereageerd! Alhoewel we het ook niet hebben met de sp.a., hebben we toch betere ervaring met het kabinet van Crombez destijds, daar waren  kabinetsmedewerkers aan de slag die bij de fraude cel van de federale politie werken.

Is armoede voor Sleurs een "Sleur"?


Een "soicale" blik heeft Elke Sleurs zeker niet, armoede is voor haar wellicht een "sleur"...

Armoede.

Tijdens de voorstelling van het rapport over het grote Woononderzoek dat via de POD Maatschappelijke Integratie organiseerde kon deze redactie aan Elke Sleurs nog vragen stellen over haar partij die nóg meer bevoegdheden aan de lokale besturen wil toekennen terwijl uit alle studies en het boek Armoede in België anno 2015 duidelijk is, dat de lokale besturen falen, zoals Tremelo slechte leerlingen in de klas zijn in het Monitoringsbesluit aangaande het beschikbaar stellen van sociale woningen. Maar Elke Sleurs reageerde ongeïnteresseerd en niet met kennis van zaken. Sleurs blijkt ook niet soepel te zijn in de omgang met haar medewerkers. Medewerkers van de UGent feliciteerden Morsum Magnificat voor de goede vraagstelling aan Sleurs. Wat Morsum Magnificat betreft, mag Elke Sleurs terug naar haar core business Gyneacoloog.

Artikel n° : 05/15/5975
Geplaatst  : 14:39 22/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur


Laatste update ( 23 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.