Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933209





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Pater Damiaan zal zich wegens decadentie in Tremelo omkeren in zijn graf.
11 mei 2015
Hulp van Damiaan aan armen en melaatsen in schril contrast met decadentie en discriminatie. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.065.500
Tremelo 11 mei 2015.

De legendarische Pater Damiaan ontfermde zich over de zieken, melaatsen en de armen, maar het huidige beschamende wanbeleid in Tremelo heeft daar geen oog voor, integendeel. Wie zich een idee wil geven wat het bestuur in Tremelo waard is, kan een kijkje nemen op de website van de Open Vld en het zesde bal van de burgemeester dat maar liefst vier dagen duurde. Er werd door slippendrager Guilliaume Claes her en der aangedrongen om tegen betaling van honderd euro, toch maar kaarten te kopen voor het Bal van de Kwal. Wie aan de hand van de foto’s het potsierlijke vertoon van Dams en de ongelooflijke  decadentie aanziet, weet genoeg hoe het er in Tremelo aan toe gaat en dat een verdere parallel met Pater Damiaan trekken, irrelevant, zelfs beledigend is.   

Onveiligheid.
In tegenstelling tot Pater Damiaan die zich ontfermde over de zwakkeren, zieken en armen, heeft het huidige beleid alleen maar oog voor decadentie, vreten en zuipen. Leegstand, asbest, verkrotting, onveiligheid, gesjoemel, discriminatie en nog meer van dat weinig benijdenswaardige, zijn schering en inslag. Het toppunt is de onveiligheid in quasi alle gemeentelijke gebouwen, asbest in de turnzalen en niet conforme elektrische installaties, zelfs in het zwembad.

Gerechtelijke onderzoeken.
Momenteel lopen er minstens twee gerechtelijke onderzoeken tegen Tremelo, één van de Arbeidsauditeur en één door Onderzoeksrechter Huygelier rond het toekennen van het Planologisch attest in de zaak Leo Peeters. De Arbeidsinspectie zal in Tremelo haar werk doen en niet zwichten voor de politieke machinaties van Dams en zijn bende meelopers.
   
Artikel n° : 05/15/5945
Geplaatst  : 7:28 11/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 11 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.