Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933434





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Veiligheid weer in vraag, ook tanken en roken moet kunnen in Tremelo
02 mei 2015
Het beleid en Justitie kan het melden van strafbare feiten in het algemeen belang nooit verbieden. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.055.000
Tremelo 02 mei 2015.

De bedreigingen en de discriminatie van deze redactie en freelance onderzoeksjournalist Erik Verbeeck, houder van een Internationale perskaart, het merkenrecht en hoofdredacteur van Morsum Magnificat mede zaakvoerder van MORSE- Press Vof, zullen een omgekeerd effect hebben en aanleiding zijn van het nog meer aankaarten van onveilige situaties in Tremelo. Het is hard nodig dat justitie óók de ogen opent voor het Tremelose wanbeleid waarbij personen en goederen in gevaar worden gebracht.

Artikel 29 Wetboek voor strafvordering.

We herhalen hier nogmaals dat ambtenaren in functie, die op de hoogte zijn -of worden gebracht- van strafbare feiten, verplicht zijn om de procureur des Konings daarvan in kennis te stellen. Met de oude wet waren ook burgers op straffe van de toepassing van artikel 422 -schuldig verzuim- verplicht die meldingen te doen, maar die verplichting is bij wet vervallen. Wie op de hoogte is van een misdrijf waarbij het gevaar voor personen en goederen een feit is, dan kan de wetgever nooit verbieden dat wie dan ook dat aan justitie meldt. Immers is men vragende partij om "verdachten" te melden, het zou te mooi zijn als men geen "schuldigen" zou mogen melden.

De -p- Overheid.
Onlangs hebben wij aan de woordvoerder van de FOD Financiën -Françis Adyns- vragen gesteld over fraude van een bedrijf in Ramsel. Françis Adyns aanziet zo'n vragen over dat bedrijf en de gang van zaken als "verklikken"! Hier schiet de FOD Financiën op de pianist, meneer Adyns gaat veel liever om met kontlikjournalisten, die kan hij nog opleggen wat ze wel en niet mogen schrijven, iedereen weet ondertussen dat Morsum Magnificat dat spelletje oogverblinding van "Het Volk", niet meespeelt.


Wellicht een lekkend pistool en roken bij het tanken .... in Tremelo kan en gebeurt het ... bij dit bedrijf zouden ze beter moeten weten, maar dat zal WASO hun wel uitleggen ...

Tanken en roken.
Op 30 april 2015 betrappen we iemand die tankt, weliswaar diesel, en ondertussen rustig staat te roken –foto -, het gaat om een medewerker van het bedrijf. Natuurlijk kan dat feit geen enkele risicoanalyse doorstaan. Mocht er door deze onvoorzichtigheid brand ontstaan, dan is er weer de milieuschade en mogelijk nog meer ellende en last bij de buren en in de omgeving. Kortom, tegelijkertijd roken en tanken doét men niet. Uiteraard wordt dat gemeld aan WASO.

Kantoor in Tremelo.

Misschien kan de directeur van de arbeidsinspectie Vlaams Brabant aan de minister vragen om in Tremelo een kantoor op te richten. Ze zijn in Diest bij deze alvast verwittigt dat de Meldingen de komende weken zullen binnen stromen.
 
Artikel n° : 05/15/5926
Geplaatst  : 12:04 2/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 02 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.