Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926307





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo en de milieuzaak Leo Peeters : Edgard Geleyns gaat naar de Raad van State
29 april 2015
Leo Peeters pleegt overleg en Edgard Geleyns stapt naar de Raad van State.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.052.200
Tremelo 29 april 2015.

Ander artikel

Nu minister Schauvliege de knoop rond de milieuvergunning voor de uitbreiding van garage Leo Peeters heeft doorgehakt en volgens Edgard Geleyns een te korte bocht heeft gemaakt in de passage over de toekenning van het Planologisch attest, werden de kaarten ten huize van Edgard Geleyns geschud.

Overpeinzen.
Leo Peeters is een gelukkig man omdat hij gezond is en zijn werk kan doen, zegt de garagehouder en verdeler van Nissan aan deze redactie. In de zeven jaar dat Edgard Geleyns ons heeft tegen gehouden is er veel gebeurd, zegt Leo Peeters, zo hebben wij onder meer al elders geïnvesteerd en nu wil ik, nu sinds gisteren de vergunning er is, met mijn medewerkers overleggen, momenteel kan ik niet zeggen of het project zal gerealiseerd worden.

Planologisch attest.
Bij Edgard Geleyns is men niet te spreken over het feit dat de minister nogal vlotjes over zijn bezwaren inzake het onwettig toekennen van het planologisch attest is gestapt en geen oog heeft voor de belangenvermenging van Rik Liekens als Gecoro voorzitter. De minister ging in haar beslissing nogal kort door de bocht zegt men in het kamp van Geleyns. Leo Peeters is van oordeel dat de vergunningen op wettelijke basis werden toegekend. Zonder partij te kiezen, is deze redactie met de documenten die wij mochten inkijken, ook niet overtuigd dat de toekenning van het planologisch attest, mede de tussenkomst van Rik Liekens, correct is verlopen. Het planologisch attest is afgeleverd op 19 juli 2011. Waarom heeft Tremelo dan nog tot in 2012 gewacht om er mee verder te gaan? Waarom wil de Secretaris van Tremelo in het kader van het algemeen belang niet prijs geven waarom er in 2005 en 2008 nog betalingen werden uitgevoerd?

Raad van State.

Na kort overleg heeft Edgard Geleyns beslist om tegen de beslissing van minister Schauvliege beroep aan te tekenen bij de Raad van State, de zaak Leo Peeters is dus nog niet van de baan. Of de werken nu al dan niet van start gaan, is evenmin zeker. Bovendien is er ook nog een strafklacht met burgerlijke partijstelling die lopende is. Eén winnende partij is al zeker gekend: de advocaten ... Het ziet er naar uit, dat de plannen van Leo Peeters mogelijk nooit ontvouwd zullen worden.

Artikel n° : 03/15/5916
Geplaatst  : 16:29 29/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 01 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.