Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926309





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie moet zoals iedereen tot 65 jaar legaal werken.
20 april 2015
Hoeveel politie en brandweerlui hebben nu al een tweede job?


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.040.800
Brussel / Tremelo 20 april 2015.


We nemen een voorbeeld uit de praktijk van de commissaris Ronny van de PZ BRT die buiten zijn politie job ook artiest is in het orkest The Oneliners die een drukke agenda heeft. Het gezelschap heeft zelfs een boekingskantoor http://www.theoneliners.be/Boekingsformules.html. Muzikant en artiest Ronny mag zelfs regelmatig optreden in zijn eigen gemeente Tremelo en ontvangt daarvoor volgens het KB van 28 november 1969 bovenop zijn loon als commissaris, nog een kleine vergoeding van 121,22 per dag. Commissaris Ronny verdient niet slecht en dat is dan ook te zien aan het stulpje waar hij woont. De vergoeding mag op jaarbasis niet meer dan 2.444,21 euro bedragen, maar wie kan, of zal dat controleren.

Chantage.
De -p-overheid moet niet toegeven aan de chantagepraktijken van de politie, erger, de overheid moet de agenten die hun job niet doen, verwijzend naar artikel 15 van de wet op het politieambt, sanctioneren.

Broodje gebakken.
De politie heeft, zoals voorbeeld Ronny -de kale achter de zanger Mike Grondy-, duidelijk geen "zware job", anders zou je niet in staat zijn om in een orkest op te treden wat vaak nachtwerk met zich meebrengt. Het is gekend dat politiemensen zwartwerkers zijn en bijna allemaal links of rechts een job hebben. Bij HaZoDi is dat Johan, die ook actief is met muziek -en vrouwen-. Als een politieambtenaar die al op 58 met pensioen kan, daarvoor een flink bedrag aan pensioen ontvangt, bovenop nog een job -liefst in het zwart-, uitvoert, is diens broodje gebakken.

Vermogenscontrole.
Er zijn hopen ambtenaren die buiten hun officieel werk, ook jaren andere inkomsten hebben uit zwartwerk, kopen een huis wat financieel niet legaal zou kunnen, daarom moet er bij die machtsmisbruikers maar een vermogenscontrole worden uitgevoerd, daar zal de fiscus veel niet aangegeven inkomsten vinden die gerecupereerd kunnen worden. Belgen die daarvan op de hoogte zijn moeten al die sociale fraudeurs, ook als ze bij de politie, brandweer, etc. werken, bij de fiscus verklikken. Het zijn de "kleintjes" die altijd het slachtoffer zijn van dergelijke massale sociale fraude.       

Artikel n°  : 03/15/5898
Geplaatst  : 8:09 20/04/2015

Redactie Morsum
Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 21 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.