Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933435





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het soms "Sexy Circus" komt weer op gang, pers en politiek weer verenigd.
19 april 2015
Tijdens de vakantie is het de zon en nu zijn het de camera's waarop ze kicken.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.040.100
Brussel / Tremelo 19 april 2015.

Er werd onlangs door onze rode vriendjes van de Reyerslaan een reportage gemaakt, wat het effect van de eerste zonnige dagen op "Het Vok" heeft. Misschien moet men ook eens een reportage maken wat het effect op mensen en vooral op politici is, als de camera's opdagen. Na zeventien jaar ervaring kan deze redactie toch haar conclusies trekken. Politici zijn gek op camera's en men kan ze van alles laten doen, de gekste toestanden eerst. Nu de vakantie voorbij is, is het duo "Pers en Politiek" weer gelukkig, ze hebben mekaar oh zo hard gemist, het circus kan weer beginnen.

Wie betaalt de Doventolken?

Vandaag mocht de dove politica met haar tolk in de "zevende zeverende" dag optreden, 't is te zeggen één van haar tolken. Met alle respect hoor haar beperking, we hebben al diverse keren in het half rond gezien hoe Helga haar tolken laat werken terwijl zij niet eens toekijkt wat haar tolken vertalen. Daarover aan de twee dames tolken vragen gesteld bracht uiteraard geen commentaar op. Feit is dat Helga Stevens telkens twee tolken meesleurt en we vragen ons af, wat dat aan de belastingbetaler kost.

Werkgroepen.
Morgen starten weer de werkgroepen, onderzoekscommissies en de vele, vele vergaderingen waar weer veel bla, bla en luchtkastelen worden verkocht en na afloop pissen ze met zijn allen een heel grote plas en alles blijft zoals het was, zakken vullen, macht en geld, het arme België met de rijke Belgen die het land, mede allerlei vormen van fraude, geplunderd hebben en vooral de socialisten hebben daar decennia aan meegewerkt.

Show.

Dan willen we het nog even hebben over de "Mode" show van de heren en dames politici en hoe sommigen zich opvallend tooien om zich in het half rond van het Vlaams Parlement te vertonen. Een voorbeeld is Annick  De Ridder van de N-VA, overgelopen van de Open-Vld. Catherine Fonck had kritiek op de kledij van sommige politici en men wil ook een deontologische code invoeren.   


Annick De Ridder N-VA hier in het Vlaams Parlement, is advocaat en haar kledij komt ons dan hier ook ongepast over .....N-VA  wie het kleine niet begeert is het het grote niet weert

Artikel n° : 03/15/5895
Geplaatst  : 14:13 19/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 23 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.