Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Minister Schauvliege te laat met beslissing over beroep milieuvergunning Leo Peeters.
19 april 2015
De deadline van drie maanden na instellen beroep, werd niet gerespecteerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.039.700
Baal / Tremelo 19 april 2015.

De beslissing tegen het beroep van Edgard Geleyns tegen de milieuvergunning die aan garage Leo Peeters door de dienst leefmilieu van de Provincie Vlaams Brabant op 9 oktober 2014 werd afgeleverd, had uiterlijk op 17 april 2015 door de minister dienen genomen te worden. Vrijdag 17 april was de woordvoerder van de minister, Jan Pauwels, met vakantie, ook diens assistente Tinne Vandecastele was niet te bereiken. De juriste Caroline Vandenberghe was in vergadering en daarmee was de kous af, "stuur een mailke" klonk het. De minister heeft de deadline van drie maanden om te beslissen niet gerespecteerd en dat verwondert ons.

Onderzoek na klacht met BP.
Ondertussen is het gerechtelijk onderzoek opgestart dat het gevolg is van een klacht met Burgerlijke Partijstelling ingediend door Edgard G., tegen Carl L. Dat gebeurde na het online artikel van Morsum Magnificat waarin bekend werd gemaakt dat er duidelijk bedreigingen werden geuit door Carl L. aan het adres van Edgard G. Edgard G., die daarop een klacht in met burgerlijke partijstelling plaatste. Het is onvoorstelbaar dat de Leuvense Onderzoekrechter H. de lokale politie van Tremelo in deze zaak verhoren laat afnemen. Als we goed geďnformeerd zijn, komt de burgemeester van Tremelo, Paul Dams, in deze klacht ook in beeld. De Onderzoeksrechter zou toch ook moeten weten dat de burgemeester het administratief hoofd is van de politie en de lokale politie in een dergelijk geval geen onderzoeksdaden zou mogen verrichten. Volgens informatie heeft de Onderzoeksrechter via de Griffier laten weten er op toe te zien, dat er geen belangenvermenging kán spelen!?

Intimidatie tegenover Morsum Magnificat gaat verder.

Op 23 maart 2015 zou "iemand" bij de politie van Heist op den Berg tegen Morsum Magnificat -Erik Verbeeck-  een klacht hebben ingediend wegens bedreiging met een "Teaser". Naam, datum, uur of plaats werden daarbij niet gemeld. Maar de lokale politie kwam op 23 maart iets na acht uur 's avonds aanbellen om een huiszoeking op vrijwillige basis naar dat stroomstootwapen te komen uitvoeren. We hebben geen Teaser en we zouden ook niet weten hoe zo'n ding er uit ziet, ze bestraan bljkbaar in verschillende uitvoeringen, maten en vormen.  Nu is er enkele dagen geleden alweer een bericht in de brievenbus gedropt voor een verhoor bij de politie van BRT, alweer voor een zogenaamde bedreiging. Opnieuw uit de lucht gegrepen. De intimidatie en nu ook valse aangiften blijft duren. Ondertussen lopen er bij het Comité P., tegen de politie van Tremelo enkele klachten daarom weigeren wij elk verhoor bij de PZ BRT.  

Artikel n° : 03/15/5893
Geplaatst  : 8:57 19/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 19 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.