Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927088





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Asbest in turnzalen, daarover zwijgt de klassieke pers in alle talen.
18 april 2015
Schepen van Jeugd en Sport moet de eer aan zichzelf houden en opstappen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.039.100
Baal / Tremelo 18 april 2015.

Het wanbeleid in Tremelo kan ten allen tijde rekenen op het pamperen door de klassieke pers die alleen maar goednieuwsshow over Tremelo mag brengen, een trio kontlikjournalisten van dienst staat daarvoor paraat. Maar de klassieke pers verzwijgt zeer belangrijke informatie die voor de gezondheid en veiligheid van de bevolking belangrijk is. Tremelo heeft echter gekozen voor een burgemeester van plezier -feesten- en vertier -zuipen-, benevelde geesten denken niet aan veiligheid en gezondheid.

Asbest.
Omdat Tremelo buiten "vreten en zuipen" tot weinig in staat is en er geen handhaving is, mocht Interleuven alvast mede een voorschotje van vijfduizend euro, een verslag opstellen. Dat verslag PBW genoemd, werd door iedereen, ook door de auteurs, verticaal geklasseerd! Toch is het rapport vernietigend en had het wanbeleid onder leiding van Paul Dams, moeten reageren maar Tremelo miskent haar wettelijke verplichtingen. Uit het rapport blijkt dat er Asbest aanwezig is in de sporthal aan de Kruisstraat te Tremelo en de Baalsebaan te Baal, maar dat is niet het enige probleem dat zich voordoet in de turnzalen, er zijn ook nog de vele andere problemen met de elektriciteit, de vluchtwegen, lekkende daken, niet gekeurde sporttoestellen, om er maar enkele te noemen. De klassieke pers moet dat in opdracht allemaal verzwijgen.

Crimineel.
Het feit dat alle inbreuken door de blauwe burgemeester letterlijk blauw, blauw, worden gelaten waardoor personen en goederen in gevaar worden gebracht, is zonder meer strafbaar. Morsum Magnificat werd geïnformeerd over de dreigementen door de burgemeester aan het adres van vermeende informanten van deze redactie, er werd zelfs op 26 september 2014 een collegebesluit genomen dat het personeel haar grondwettelijk recht afneemt, van dictatuur gesproken! Dat verbod zegt ook heel veel over neo dictator Paul Dams -Open Vld- en wat er allemaal te verbergen is.

Ernstig.

De politiek, de politie en Justitie roepen "Het Volk" permanent op om verdachte handelingen en personen te melden, maar ze vergeten allemaal dat op iedere burger de -vroeger wettelijke-, morele verplichting rust om strafbare feiten te melden. Morsum Magnificat heeft, van zodra zij in het kader van het Decreet op de Openbaarheid van Bestuur op de hoogte was, de Arbeidsauditeur te Leuven in kennis gesteld. Ondertussen loopt er een strafonderzoek naar de potentaten van het Tremelose wanbeleid. Uit het onderzoek blijkt dat sommige personeelsleden de acties van Morsum Magnificat niet alleen beaamden maar ook goed keurden. Vele personeelsleden zijn bang voor de fratsen van Dams die niet aflatend, als hij vermoedens heeft dat iemand zou praten, dreigt met ontslag. Wanbeleid en machtsmisbruik zijn het handelsmerk van Dams.   
 
Artikel n° : 03/15/5891
Geplaatst  : 12:52 18/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 26 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.