Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Utopie van Pieter Schildknaap van de Raad voor de Journalistiek
17 april 2015
De RvdJ is partijdig en niet bij wetgevend initiatief opgericht, deels betaald door de politiek
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.038.500
Brussel / Tremelo 17 april 2015.

De Raad voor de Journalistiek en haar nieuwe Ombudsman Pieter Schildknaap van de Vrt, heeft weer over Morsum Magnificat geoordeeld en beslist. Om dat te doen, luisteren ze naar de journalist die lid is van de vereniging die de RvdJ financieel ondersteund. Enig onderzoek naar de klacht van hun kameraad, doet het partijdig clubje niet, ze zijn bovendien niet op wettelijk initiatief opgericht. Pieter Knapen, alias Schildknaap, is verbonden aan de rode rakkers van de linkse Vrt en Morsum Magnificat wordt nog altijd in de "rechtse" hoek gezet.

Utopie 1.
Pieter Knapen, Pieter de Schildknaap van de Vrt en Ombudsman van de RvdJ, denkt nu dat hij Morsum Magnificat kan bewegen om het verdict op de website van Morsum Magnificat te publiceren! Het water zal hem dun door de pijpen der illusie stromen.


De journalist, het orgaan van de AVBB - Rechts in cirkel Wim Willems die het in bijzijn van de minister -Lieten- en Sandra De Preter tegen Morsum Magnificat diende af te leggen inzake de jaarlijkse dosis radioactieve straling. Wim Willems, Chef nieuws ging toen af als een gieter.

Utopie 2.
Met een uitnodiging van 8 juni 1994 om lid te worden van de AVBB, had Erik Verbeeck toen al onvoldoende interesse om tot dat clubje toe te treden. Eén van de reden is ook, dat zij via de modaliteiten van de kandidatuur te weten kunnen komen voor wie de journalist werkt en in het geval van Morsum Magnificat wie de abonnees zijn en dat laten wij niet toe. Abonnees kunnen onze bronnen zijn en die zijn wettelijk beschermd.   
 
Artikel n° : 03/15/5890
Geplaatst  : 19:49 17/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
 
Laatste update ( 17 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.