Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933436





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : De gazet heeft moeite met schrijfwijze creëren, niet met pamperen Schepen De Wit
17 april 2015
Ander Nieuws over handel en wandel van Schepen De Wit wordt verzwegen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.038.200
Baal / Tremelo 16 april 2015.

De klassieke pers pakt vandaag uit met een bouwproject in Baal, daarbij creëert de gatlikjournaliste weer een aureool rond Schepen Bert De Wit die zich profileert als reddende Engel van het woonbeleid in Tremelo. Maar met het creëren van een achteruitgang aan het park begaat de gazet een schrijffout van jewelste; een uitgang aan de achterzijde is toch heel wat anders dan "achteruitgang" wat een totaal andere betekenis heeft. De journalist van die gazet was blijkbaar bij het produceren van het artikel niet goed bij de pinken, voor Tremelo hoeft dat ook niet. Bert De Wit kwam ook al in het nieuws over de ecologische voetafdruk, een lezer reageerde.

Gatlikjournalistiek.
Voor de zoveelste keer bewijst Morsum Magnificat dat de klassieke pers aan de lippen hangt van de lokale politiek en nooit andere maatschappelijk belangrijke onderwerpen brengt die de politiek in een slechter daglicht plaatsen. Morsum Magnificat blijft haar mening daarover poneren en bestempelt het als "Kontlikjournalistiek", dat is onze keuze en mening daarover, ook al denkt de pseudo rechtbank voor journalisten daar anders over.



                           De gazet maakt er hier wel een zootje van, maar goed genoeg voor Tremelo

Strafonderzoek.
Bert De Wit komt in beeld in het vernietigend rapport van Interleuven dat daar verticaal geklasseerd werd. Maar deze redactie, die begaan is met de veiligheid, rapporteerde dat aan het Auditoraat te Leuven dat nu een strafonderzoek heeft geopend. Bert De Wit is daarbij ook betrokken wegens de onveilige toestanden in de gebouwen van de kinderopvang. Bert De Wit is ook afgevaardigde bij Infrax en daar miskent hij eveneens zijn plicht, de Schepen moet Infrax sommeren om hun aftakkingen naar woningen in conformiteit te brengen met de wettelijke voorschriften. Net als de politie houdt ook Bert De Wit wanbedrijven in stand. Heeft de Schepen niet de eed afgelegd dat hij de wetten van het Belgische Volk zal respecteren, is dat soms meineed?

Conformiteit elektrische installaties.

Uit het onderzoek van Interleuven blijkt ook dat in geen enkel van de veertien bekeken gebouwen van Tremelo de elektrische installatie voldoet aan de wettelijke voorschriften zoals voorzien in het AREI, het technische reglement of het ARAB. Morsum Magnificat recapituleerde dat item. Ook hierover worden de pennen van de journalisten van de klassieke pers droog gelegd. 

Asbest.
Ook over het feit dat er in de gemeentelijke turnzaal aan de Kruisstraat en deze aan de Baalsebaan asbest aanwezig is, wordt in de klassieke pers nooit gesproken. Nochtans óók een van de bevoegdheden van Bert De Wit die instaat voor jeugd en schoolsport. Voor het leefmilieu komt schepen Diane Willems in zicht maar ook die vindt het klaarblijkelijk niet nodig om bijvoorbeeld iets te doen aan het stort van Victor Thijs. De lijst van de laakbare feiten van het wanbeleid in Tremelo wordt wel erg lang.  

Artikel n° : 03/15/5887
Geplaatst  : 9:02 17/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 18 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.