Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933437





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Jonge maagden in BH vóór het burgemeesterskantoor.
15 april 2015
Zonnebaden in short en BH op het grasperk van het gemeentehuis van Tremelo.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.036.200
Tremelo 15 april 2015.

Deze namiddag waren drie jongen meiden, we veronderstellen nog maagden, vóór het gemeentehuis en in feite in het zichtveld van het kantoor van de burgemeester Paul Dams, aan het zonnebaden. Ze lagen er in short en BH, zo te zien slechts een klein cupje. We zien de burgemeester om kwart voor drie aan de Schrieksebaan ter hoogte van Barco richting gemeentehuis rijden, we veronderstellen dat de bakvissen dan gesommeerd zullen worden om elders te gaan zonnen.

Niets gezien.
Wanneer we burgemeester Paul Dams -Open Vld- daarover polsen zegt deze, niets gezien te hebben. Wie in het gemeentehuis binnen gaat, moét dat gezien hebben, dat kan niet anders. De meiden waren er om tien na vijf nog steeds, ze hebben er dus minstens drie uur ongestoord kunnen liggen.


Drie uren zonnebaden op het grasperk vóór het gemeentehuis, in Tremelo kan het allemaal.

Parkeren.
Nog een ander iets wat men in Tremelo niet wil zien, is het wild parkeren op verhoogde bermen en op plaatsen waar het niet mag. Met de regelmaat van een klok staan klanten van de Barco winkel in overtreding, dat was vandaag iets voor 11 uur weer het geval -foto-. In de winkel is Schepen Diane Willems -CD&V- als verkoopster tewerkgesteld en welke flik in Tremelo zal een klant van Barco een boete duren geven? Ons arsenaal van foto's wordt alsmaar groter, we confronteren daarmee dan al degenen die over verkeersveiligheid spreken. 


Vlak tegenover Barco aan de Schrieksebaan op de stoep parkeren om er binnen te stappen en te winkelen! Twintig meter verder was er parkeerplaats aan de apotheek -foto in ons bezit als bewijs-. De verkoopster in de winkel is Schepen Diane Willems.  

Artikel n° : 03/15/5884
Geplaatst  : 19:14 15/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.