Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933439





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Tremelo : Blind voor elektrocutie en co-vergiftigingsgevaar in huurwoning-EXCLUSIEF RAPPORT MEZ
14 april 2015
Morsum Magnificat gaat confrontatie aan met OCMW Secretaris Wim Vandenbroeck.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.034.700
Baal / Tremelo 14 april 2015.

Niettegenstaande het OCMW van Tremelo door de huurder geïnformeerd werd over problemen met de huurwoning, blijft het OCMW het bestaan van de zon ontkennen. De Secretaris Wim Vandenbroeck werd op 13 april 2015 door deze redactie geïnformeerd dat er problemen zijn met de gaskachel met een type A verbranding en een niet conforme elektrische installatie die duidelijk na 1981 werd gewijzigd en niet is aangesloten op een aarding. De differentieel is niet verzegeld wat bewijst dat de gewijzigde installatie nooit werd gekeurd. Het elektrisch bord staat quasi tegen het plafond en dus ook veel te hoog maar het ergste is het ontbreken van een aarding.

Nieuw dossier.
Politiek, politie en Justitie zetten "Het Volk" aan om verdachte personen / toestanden te melden, andermaal melden wij geen verdachten maar "schuldigen" van bewezen strafbare feiten rond de huurwetgeving. Morsum Magnificat beschouwt het als haar taak om dergelijke toestanden die een gevaar opleveren voor personen en goederen, aan te kaarten. Er is dan ook een nieuw dossier ingediend bij Agentschap Wonen Vlaanderen.

Eigenwijs is ook een deugd.
Mijnheer Vandenbroeck, de Secretaris van het OCMW en binnenkort ook van de gemeente Tremelo, is duidelijk niet technisch onderlegd, erkent de deskundigheid van deze redactie, vooral inzake veiligheid en conformiteit elektrische installaties, niet en gaat op de eigenwijze toer. Dit keer pikt Morsum Magnificat het niet meer en zet nu zelf stappen. Er is in die woning, die door het OCMW wordt verhuurd, elektrocutie- en co-vergiftigingsgevaar. In deze laatste is het OCMW van Tremelo niet aan haar proefstuk, precedenten zouden in het nieuwe dossier parten kunnen spelen -http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2014-06/9feb05_OCMW_Tremelo.pdf-. De perikelen met de huur van het pand aan de Baalsebaan 57 zouden het OCMW van Tremelo ook nog zuur kunnen opbreken, ook die affaire is nog lang niet van de baan.

Deskundigheid reeds lang bewezen.
Reeds in 2002 werd Morsum Magnificat in de Gazet van Antwerpen als technisch tijdschrift bekend, maar in januari 1995 bewezen wij al geen schrik te hebben van keuringsorganisme ATK -en andere- en het Ministerie van Economisch Zaken die de gemeente Begijnendijk voor haar verantwoordelijkheid plaatste. Huurders die problemen hebben met de conformiteit van de elektrische installatie in hun huurwoning moeten de burgemeester aanpakken. Hoe dat verloopt leest u in het verslag van het MEZ van 10 januari 1995. Morsum Magnificat is nog nooit een confrontatie uit de weg gegaan en dat zal nu met Wim Vandenbroeck niet anders zijn. Het is echt onverstandig van die gewezen ombudsman om met ons in technische discussie te gaan.

Hoe lang het OCMW van Tremelo nog mag aanmodderen met het verhuren van niet conforme woningen is zeer de vraag


Artikel n° : 03/15/5882
Geplaatst  : 9:23 14/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 14 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.