Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933441





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Steve "Stunt" Stevaert reeds lang "gevallen" en weinig benijdenswaardig SP.A Icoon-Update1
02 april 2015
Buiten de zaak van de callgirls en de huidige, was er nog een ander dossier.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.022.500
Hasselt / Tremelo 02 april 2015.

--- Update 1 12:05 4/04/2015
Socialisten moeten consequent zijn.
Er zijn nog maar weinigen van "Het Volk" die nog nuchter kunnen nadenken en niet gemanipuleerd worden door de klassieke pers die, zoals hier blijkt, haar linkse geaardheid toont en wijlen Steve Stevaert beschermt en verkondigt dat hij de -weinig benijdenswaardige, red.- Hasseltse socialisten op de wereldkaart heeft geplaatst, dixit Hilde Claes. In vele moordzaken of verdachte overlijdens staat de Vrt met haar drie bekende vrouwelijke lijkenpikkers en vertrouwelingen van justitie, altijd als eerste op de plaats van het gebeuren. Nu hebben we Caroline -die nog wel eens heilig verklaard zal worden-, Machtelt of Sofie niet gezien, nogal wiedes, de socialisten uit Hasselt zijn voor de rode Vrt "Heilige huisjes" die niet aangeraakt mogen worden. Vergeten we niet dat Ingrid Lieten de pen van Wim Van Den Eynde heeft afgenomen die de affaire over de klokkenluiders niet meer mocht brengen. Wim Van Den Eynde spuwde zijn gal over die maatregel uit in een mail aan Luk Rademaeker.

Gouverneur Reynders.
Dat ook Gouverneur Herman Reyners door de Vrt wordt aangezocht om zijn positieve visie over Steve Stevaert voor de camera's te komen poneren, is feitelijk ongepast. Herman Reynders is immers uit hetzelfde hout gesneden als Stevaert waarmee hij overhoop lag. Ook al ontkent Herman Reynders aan deze redactie de aantijgingen dat hij en Steve al vechtend over de vloer van de decadente Refuge rolden, wat door verschillende bronnen wordt bevestigd. Ook dat Herman Reynders een affaire had met één van de klokkenluiders ontkent Reynders, toch heeft S.A. op 14 februari 2012 aan de FGP van Hasselt het volgende verkaard " .. tenslotte heb ik vernomen dat Reynders en V.... een relatie zouden hebben gehad. Zij zouden samen gezien zijn terwijl zij een etablissement, alwaar kamers kunnen gehuurd worden, verlieten ..." einde citaat. De Gouverneur Herman Reynders beweert aan deze redactie het het om "wraak" gaat van iemand die een benoeming zou gemist hebben!

Stoppen met filmen.
In deze zaak werd door het Parket van Hasselt op een bepaald moment verbod opgelegd om te filmen, kan justitie verbod opleggen aan de pers om vanaf het openbaar domein te filmen, natuurlijk niet. Het bewijs is dan ook geleverd dat politiek en justitie de journalisten bevelen.

Borg voor luxe appartement.
Dat Steve Stevaert in de affaire met Houda zichzelf de das heeft omgedaan, bewijzen de verklaringen van Houda en haar vriendin Zhara. Stevaert had beloofd om zich borg te stellen voor de aankoop van een luxe appartement voor en door Houda. In een verhoor bij de FGP te Brussel op 30 maart 2011 verklaart Zhara " .... Stijn m’a demandé ce que Houda voulait. Je lui ai dit  qu’elle s’était engage pour l’appartement sur conseil de Steve et que ce serait bien que maintenant elle puisse avoir les 225.000 eur d’achat plus les frais de notaire. Par ironie, j’ai dit à Stijn qu’avec les travaux , ça allait coûter 500.000 euro. Là encore une fois, il n’y a pas d’extorsion; Il y a juste une demande de Houda de respecter ce que Steve a promis ..". Dat en nog diverse andere verklaringen bewijzen dat Stevaert met die vrouw een buitenechtelijke relatie had die blijkbaar niet exclusief was.

Smet op socialisten.

Deze zaak werpt onmiskenbaar een nieuwe smet op het socialistisch blazoen dat al bedenkelijk veel besmeurd is en dat moet de media duidelijk durven en mogen stellen. Hasselt promoot een man die op vele punten een niet, op sommige punten, benijdenswaardig palmares opbouwde waarbij telkens vrouwen op de voorgrond zijn gekomen. De burgemeester van Hasselt en haar ex, Tony Coonen, zijn wat dat betreft ook niet onbesproken, evenmin de gewezen en de huidige korpschef van HaZoDi.
--- einde update 1

Behalve de hachelijke affaire met Zhara en Houda en nu deze verkrachting, is er nog een ander dossier van een jonge vrouw die Stevaert bij de sp.a wilde inlijven en waar ook handtastelijkheden geweest zijn. Stevaert was met de Antwerpse jonge dame gaan eten en daarna wilde Stevaert meer dan haar bij de partij inlijven. De ouders, die aan de Middellandse zee verblijven, zouden niet gewild hebben dat klacht werd ingediend, maar het voorval is toch hier en daar bekend, ook bij deze redactie en ook bij Het Laatste Nieuws. In de zaak Houda en Zhara zou peetvader Willy Claes een rol hebben gespeeld, Steve Stevaert had binnen zijn partij ook vijanden, de zaak van de afpersing door Zhara en Houda zit zeer ongeloofwaardig in mekaar.

De lijst wordt wel lang.

Als we het rijtje aflopen met Willy Claes op kop in de Agusta affaire, Laurette Onkelinx die met een gangster trouwde, de schandalen en moorden rond de bende van Flemalle. De niet propere affaires rond Guy Coëme, Guy Spitaels en Guy Mathot, de aangelegenheid van Gouverneur Reynders met diens vrouw en ga zo maar door, dan wordt het al met al toch pijnlijk voor de socialisten. De verhalen -en proces verbalen bij de Rijkswacht- rond Elio Di Rupo omtrent het gedoe met minderjarigen is ook in de doofpot gegaan. De schandalen rond sp.a kopstukken wordt wel heel lang. Nu Stevaert een publiek proces niet meer zou kunnen ontlopen, is voor hem wellicht het hek van de dam en heeft hij mogelijk zijn laatste stunt uitgehaald.

Artikel n° : 03/15/5868
Geplaatst  :16:12 2/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 12 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.