Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933441





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Wever heeft gelijk : Berbers mogen ook bekritiseerd worden.
01 april 2015
Deze bevolkingsgroep is inderdaad vatbaar voor kritiek en dat mag. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.020.800
Antwerpen / Tremelo 01 april 2015.

Morsum Magnificat kan zich op vele domeinen niet vinden met Bart De Wever en zijn horde meelopers, maar in zijn uitspraken naar de mentaliteit van de "Berbers" moeten wij De Wever volmondig bijtreden. Deze bevolkingsgroep heeft hun thuisland verlaten om betere oorden op te zoeken. In ons artikel verwijzen wij naar één ervaring uit midden de jaren zeventig met een Marokkaan die toen in Borgerhout woonde, later Borgerokko genoemd.

Agressief.
De vrouw van de persoon Fassi die in ons artikel voorkomt, kreeg ook klappen, dat was geweten maar volgens Fassi diende een goede vrouw af en toe slaag te krijgen. Wij hebben als bedrijf ook Marokkanen de kans gegeven, maar wij hebben, zoals bij Verbeeck & C° bvba, zeer slechte ervaringen opgedaan, niet één, maar meerdere. We hebben dan moeten besluiten om die mensen niet meer aan te nemen, het was voor een klein bedrijf gewoonweg onmogelijk om die mensen onze werkmethodes en veiligheid te blijven bijbrengen. Onze ervaring is ook dat ze agressief zijn. Een recent voorbeeld daarvan is de actie van Ezoubir D. uit Begijnendijk die een steen in de voordeur van advocaat Sampermans te Hasselt gooide.

Bedreigingen aan PWA personeel.
Diezelfde Ezoubir D. heeft in Begijnendijk ook iemand van het PWA bedreigd, dat zou te maken hebben met het ontslag aldaar van zijn echtgenote Zahra A., die te veel onwettig afwezig was. Maar daarbuiten zijn er nog een aantal andere feiten waaruit blijkt dat die man, afkomstig uit Tanger, geen doetje is en hier op een korte periode van vier jaar al heel wat brokken heeft gemaakt.

MM_237_02_Berbers.pdf

Artikel n° : 03/15/5867
Geplaatst  :12:45 1/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.