Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926309





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Rechtse partijen N-VA en Vlaams Belang mochten ook even in de gazet.
31 maart 2015
Gepamper van Open-Vld werd even geruild met een forum voor rechts.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.019.100
Oostende  / Tremelo 31 maart 2015

Op 19 maart 2015 bracht kontlikjournalist Alain Taverniers in de gazet een bericht over Felix Strackx, een gewezen inwoner van Tremelo en dito parlementslid voor het Vlaams Belang. Strackx heeft in juli 2013 aan de Herseltsesteenweg te Aarschot een verkeersovertreding begaan, Strackx zou daar bijna negentig kilometer hebben gereden, terwijl daar maar vijftig is toegelaten. Dat moet uiteraard omdat het over een Vlaams Belanger gaat, in de gazet komen. Toen burgemeester Dams vorig jaar pardoes in het gat reed van een andere wagen, de Mercedes van Dams grote schade had die door de verzekering van de gemeente werd betaald, heeft daarover geen haan gekraaid.

Vakbond.
Het probleem dat Vlaams Belang leden bij de vakbonden aan de deur worden gezet, is al oud nieuws, wijlen Marie-Rose Morel is daarvoor al ten strijde getrokken naar het Grondwettelijk Hof. Nu kreeg Alain Verschaeren -Vlaams Belang einzelgänger in de gemeentelijke toneelraad, lees gemeenteraad-, op 28 maart in de gazet ook een forum omdat hij –och arme- uit de ACV vakbond is gezet! Wat doet zo'n man in de vakbond? Is hij niet in staat om, wanneer hij in de kerncentrale van Doel zijn ontslag zou krijgen, voor zichzelf op te komen? Vakbonden zijn er toch voor degenen die amper kunnen lezen of schrijven.

Strackx.
Felix Strackx wilde liever niet in de gazet zegt hij aan deze redactie, maar de journalist wilde dat persé wel zegt Felix, ik ben jaren parlementslid geweest en ben nooit in de gazet gekomen, nu willen ze persé een artikel over die snelheidsovertreding brengen. Strackx die jaren in Tremelo woonde en gemeenteraadslid was, is over Dams niet te spreken. "Tijdens mijn persoonlijke toer bij de verkiezingen beklaagde "Het Volk" van Tremelo zich over Dams, maar na de verkiezingen bleek het anders", lacht Felix. Het is in Tremelo inderdaad één kliek rond Dams.

De loze vissertjes.
Op 29 maart 2015 mocht de N-VA uit Tremelo-Baal -om de bende tot 19 stuks te vergroten mochten ook die van Noord Brabant mee op de foto-, in de gazet omdat ze zwerfvuil hadden verwijderd. De "loze vissertjes" van de N-VA Tremelo met hun gele jasjes, hadden in de gemeenteraad een vraag gesteld over het zwerfvuil, daarna zijn de loze vissertjes uit hun sloep gekropen om wat show te verkopen en daarom mochten zij ook eens in de gazet. Uiteraard voor de echte milieuproblemen heeft de N-VA in Tremelo geen oog en zelfs geen oor.

Nieuwe wijn in oude vaten.
Morsum Magnificat heeft vruchteloos getracht om in verband met milieu en andere zaken die ons allemaal aanbelangen, Luc Van Eesbeek en Nick De Rijck te bereiken, maar na drie pogingen hebben wij dat opgegeven. Met de N-VA werd de meest asociale partij in het zadel gezet en wat regeren betreft is het nieuwe wijn in oude vaten. Wie op de website van de N-VA Tremelo-Baal naar hun persberichten kijkt, ziet dat de laatste dateert van 3 december 2014 en voor échte problemen sluiten ze wel de ogen, wolven in het bos bijten mekaar immers niet.

Artikel n°  : 03/15/5864
Geplaatst  : 7:34 31/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel    
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.