Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926309

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MIVB- bus, tram en metro op maandag 30 maart verstoord wegens staking
28 maart 2015
Ook MIBV Vakbonden en bestuurders gijzelen de klanten van de MIVB.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.014.200
Brussel / Tremelo 28 maart 2015

Met een persbericht van 26 maart 2015 laat de MIVB weten, dat er aanstaande maandag 30 maart op de MIVB lijnen hinder moet worden verwacht op het bus, tram- en metro vervoer. De reden daarvan is dat de vakbonden betogen tegen de besparingen van de federale regering. Ook een deel van het personeel van de MIVB zelf zal aan de betoging deelnemen, in feite staken waardoor eigen klanten in de kou worden gezet.

Real time informatie.
De MIVB zegt alles in het werk te stellen om in real time te informeren, daarbij moet men rekening houden dat zij die de "Real time" informatie online moeten plaatsen, misschien ook aan de actie deelnemen en de real time info ook in het water zou kunnen vallen.

Paramilitairen.
De MIVB heeft het over een intersectoriële manifestatie dat door het gemeenschappelijk vakbondsfront wordt georganiseerd, voor Morsum Magnificat zijn vakbonden paramilitaire organisaties die zich telkens bij manifestaties schuldig maken aan strafbare feiten, vernielingen aanrichten aan andermans goed waarvoor door justitie veel te veel de ogen worden gesloten.

Natte vinger.
De MIVB laat ook weten, de situatie niet precies te kunnen inschatten, dat is uiteraard een feit vanwege het ontbreken van de "Real time". Wie informatie wenst, kan dat via volgende kanalen :
    - contact center 070 23 2000
    - www.mivb.be

    - facebook.com/mijnmivb

    - Twitter  @stibmivb

Les excuses....

De MIVB excuseert zich bij haar reizigers die de actie zullen ervaren en "bedankt hen voor hun geduld en begrip", einde citaat. Stakingsrecht is er nu eenmaal, maar dat anderen schade wordt toegebracht is wel en brug te ver en zelfs strafbaar. Volgend gezegde uit het Frans is hier van toepassing "les excuses sont faites pour s'en servir".

Beter als De Lijn.

Alhoewel wij ervaren, dat de MIVB over de ganse lijn stukken beter scoort dan De Lijn, kunnen wij het stigmatiseren van klanten niet goedkeuren.

Bron : MIVB

Artikel n°  : 03/15/5858
Geplaatst  : 9:03 28/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel    
Erik Verbeeck ©
070 23 2000

Laatste update ( 29 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.