Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926310





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Wever moest zijn Vlaams Belang kiezers een hart onder de riem steken.
26 maart 2015
Linkse en ultralinkse pers kloppen de zienswijze van De Wever op. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.011.200
Antwerpen / Brussel / Tremelo 26 maart 2015

Wie ervaring heeft met de omgang van vreemdelingen in onze samenleving weet dat De Wever in feite gelijk heeft, wie de pers kent weet dat zij permanent op de loer staan om rechts een loer te draaien, dat is hier weer gebeurd. Anderzijds keuren ook wij de houding van de N-VA af, niet omtrent de uitspraak van De Wever, maar over de wijze waarop zij, na door de kiezer in het zadel te zijn gezet, hun hautaine houding kracht bij zetten.

Bedje opmaken.
De N-VA wil op vele domeinen de lokale besturen, waarin zij hopen zich in 2018 nog meer te kunnen nestelen, meer bevoegdheden toekennen en dit terwijl het duidelijk is dat de lokale besturen op vele vlakken, vooral huisvesting, grandioos falen. De N-VA heeft zich op vele plaatsen in het zadel gezet, maar van de grote verandering is nog altijd niets te merken, er is gewoon een machtswissel geweest en daar gaat het om : "Macht". Momenteel doet de N-VA niets anders dan haar bedje voor de toekomst opmaken. Morsum Magnificat vreest dat de N-VA op termijn op haar bek gaat, ze hebben de kleintjes nu al veel te veel geraakt.

Vlaams Belang
We mogen niet vergeten dat de N-VA bakken Vlaams Belangers aan boord heeft gehesen. Met de uitspraken over de "Berbers" heeft De Wever gelijk en daarmee heeft hij zijn Vlaams Belang kiezers een hart onder de riem gestoken. Medeburgers van Noord-Afrikaanse origine zijn inderdaad nogal eens koppig, kortzichtig en hebben het moeilijk zich aan te passen aan hun "nieuwe" thuisland. Vaak spreken zij, ondanks hun lange aanwezigheid in België, de taal niet of onvoldoende. Uiteraard hebben zij ook geen enkele reden om de taal wél te spreken, ze hebben immers hun eigen Noord-Afrikaanse winkels en kijken via de sateliet naar de zenders van hun land van herkomst.  Dat Bart De Wevers een arrogante Antwerpse dikke nek is, is ook een feit.

Artikel n° : 03/15/5852
Geplaatst  : 06:30 26/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel    
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 26 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.