Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926311





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Agressie op bus van De Lijn aan Vinneweg tegen Morsum Magnificat.
19 maart 2015
Agressor van The Tentshop wilde foto's van onveilige tentopbouw bemachtigen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.002.600
Tremelo 18 maart 2015

Gisteren 18 maart stapten wij tegen de middag aan de Vinneweg op de bus naar Leuven. Daar viel ons de onveilige opbouw van de tent voor het Bal van de burgemeester op, net voor de bus vertrok hebben we daarvan nog een foto kunnen maken. We moeten ons niet afvragen hoe alles en iedereen in het oog wordt gehouden. Wat hebben ze toch allemaal te verbergen in Tremelo?

Op de bus aangevallen.
Toen we al op de bus waren is de zaakvoerder van de tentenfirma, Bert Matheus, op ons afgestormd en tot op de bus gekomen om ons te bedreigen en uiteindelijk te trachten onze roller met fototas te stelen. Het lukte  Bert om even de roller van de bus te nemen, maar wij hebben de tas snel gerecupereerd. Toevallig -?- komt burgemeester Dams ook aangereden, hij weet uiteraard weer van niets!?

Hier moet WASO toch wel eens langs komen.


The Tentshop aan de slag met het opstellen van de tent voor het bal van Dams aan de Vinneweg. Personen bevinden zich in ieder geval onder de last. Dragen ze helmen? Is de capaciteit van de kraan voldoende voor het hijsen van goederen - 6 x veiligheid -. Omdat wij deze foto vanaf het openbaar domein -Bushalte- genomen hebben werden wij op de bus aangevallen en werd onze fototas even gestolen. Of de tent volgens het "tentenboek" is opgesteld en of de brandweer een inspectie heeft uitgevoerd, weten we -nog- niet. 

Openbaar domein.
De foto's werden genomen vanaf het bushokje aan de Vinneweg, dus openbaar domein, de tentopbouw gebeurde eveneens op het openbaar domein waarvan de werf zelfs niet was afgebakend. Het gaat hier om agressie en diefstal van fotomateriaal op de bus van De Lijn die om getuigenis wordt gevraagd. De bedreigingen werden geregistreerd maar Bert Matheus beweert dat zo'n opname niet geldig zou zijn.

Meer volgt    

Artikel n° : 03/15/5844
Geplaatst  : 10:02 18/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel    
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 19 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.