Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926311





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal / Tremelo : Nu al gaten in splinternieuw wegdek Nobelstraat.
18 maart 2015
Ongepast potsierlijk vertoon van burgemeester Paul Dams in Open Vld gazetje.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.001.500
Baal  / Tremelo 17 maart 2015

Hoe ongelooflijk belachelijk de burgemeester van Tremelo Paul Dams -Open Vld- zich maakt door zich misplaatst te gedragen in het Open Vld gazetje nr 1 /2015 tonen wij aan in onderstaand nummer van Morsum  Magnificat. In de eerste zinnen van dat blaadje heeft Dams het alweer over het "vieren" van het einde der werken die voor ze af zijn al voor problemen zorgen. Er zijn in de pas aangelegde afwerklaag ter hoogte van n° 179 al putten.

Passieve corruptie.
Samen met het Open Vld blaadje valt ook de "Glossy" flyer voor het 6e burgemeesterbal op de vloermat. Buiten de aankondigingen van het optreden van de onsympathieke Laura Lynn worden de kinderen en de senioren met gratis vermaak gepamperd. Wij noemen dat "passieve corruptie", iets waarin Dams blijkbaar uitblinkt. Dat is iets klassieks voor personen zonder andere bestuurscapaciteiten, een ander voorbeeld daarvan is Steve Stevaert. Binnenkort is er ook de stratenloop die door Dams in Tremelo wordt georganiseerd en waarvan hij de sponsor is. Crisis is er in Tremelo en zeker bij Paul Dams -nog- niet,  

Demagogie en oogverblinding.
Ondertussen loopt er door het Auditoraat een strafonderzoek naar onveiligheid in 14 gemeentelijke gebouwen. Ook rond gesjoemel met de Planologische attesten, Gecoro, vergunningen van de garage Leo Peeters rommelt het. Tremelo scoort slecht met sociale woningen en in het Monitoringsbesluit. Het OCMW van Tremelo moet een dringende steun van 400.000 euro aan de gemeente vragen. Ook een leegstandsregister heeft Tremelo niet, er staan dan ook hopen woningen leeg en te verkrotten, maar burgemeester Dams, de Poetin en JR Ewing van Tremelo houdt, -gesteund door de kontlikjournalisten- de schone "schijnheilige" schijn hoog, slechts een klein clubje rond hem doen mee en imponeren de rest.  

MM_236_14_Tremelo_Asfaltlaag.pdf

Artikel n° : 03/15/5842
Geplaatst  : 7:13 18/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel   
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.