Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933673





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hoge Raad onderzoekt lopende klachten tegen Voorzitter Raadkamer Tongeren.
08 maart 2015
Advocaat wordt door de Hoge raad opgeroepen om getuigenis af te leggen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.988.200
Brussel / Tongeren / Genk  08 maart 2015

Parketwoordvoerster Veerle Cielen wilde het online bericht van Morsum Magnificat van 23 december 2014 niet bevestigen noch ontkennen "mocht het zo zijn zou het parket van Tongeren daarover niet communiceren", klonk het. Ondertussen loopt het onderzoek tegen Rechter Rudi Robeyns wel degelijk, is de FGP overgegaan tot ondervragingen, ook al wil het parket daarover niets kwijt.

Hoge Raad Justitie.
Het is nu ook duidelijk dat de -HR- Hoge raad voor de Justitie ook een onderzoek is gestart, men zou daar al een poos op de hoogte zijn van wat er in Tongeren mis loopt. Nu zou de HR ook advocaten oproepen om verklaringen af te leggen.

Ook in Antwerpen.
Ook tijdens de zitting van het Hof van Beroep te Antwerpen van 11 februari 2015 hebben we eigenaardige uitspraken van de Voorzitter genoteerd. We hebben nog nooit een Rechter ronduit horen zeggen "uw besluiten trekken op niets". Dit dossier puilt uit van vreemde toestanden, juist daarom is het aartsmoeilijk om de bomen door het bos te zien. Er lopen momenteel na klachten met burgerlijke partijstelling nog vier onderzoeken, onder meer tegen Rachida, de spin in het web. Deze zaak is nog lang niet van de baan.

RIZIV.
Behalve het feit dat het Hof van Beroep zelf nog op zoek is naar de juiste rechtbank, zijn er ook vragen over de wettelijkheid van de verhoren afgenomen door het RIZIV, die zouden familieleden als tolk hebben laten fungeren, dat zou de nietigheid ervan kunnen betekenen. Daarover komt er bij de zitting einde maart nog duidelijkheid      
    
Artikel n° : 03/15/5829
Geplaatst  : 20:12 8/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

 
Laatste update ( 08 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.