Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927161





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo houdt milieumisdrijven in stand, blijft in haar boosheid volharden-MM-236-07
08 maart 2015
Klacht bij milieu inspectie Leuven wegens stilzitten milieudienst Tremelo.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.987.100
Leuven / Tremelo 08 maart 2015

De verhuurster van de woning aan de Baalsebaan 57 te Tremelo blijft in haar boosheid volharden. Tremelo steunt die malafide praktijken, de schoonzuster is immers niemand minder dan de in Tremelo wereldberoemde Schepen van Sport, Wiske Maes. Niettegenstaande een proces verbaal van het Parket ten laste de niet erkende  technicus en een PV van Interleuven ten laste van verhuurster, beweegt deze niet. Er is nochtans bewezen dat het stooktoestel een gevaar oplevert voor kortsluiting, brand, co- vergiftiging, er te veel uitstoot is van stikstofdioxide -NOX- en fijn stof -NCO-. Niettegenstaande dat weigert de verhuurster tot herstelling over te gaan. Tremelo en zelfs de advocaat van verhuurster, groeperen zich in de strijd tegen deze redactie.

Milieu Tremelo.
Er was dus voor de huurders geen alternatief dan een klacht te plaatsen bij LNE en de milieu inspectie te Leuven, die zullen Tremelo nu aanpakken. We tonen met de opgestapelde autobanden op de site van Balenberg ook aan hoe de milieudienst van Tremelo werkt en de ogen sluit! Nee burgemeester Dams, we laten u met het aankaarten van uw  wanbeleid in het kader van het algemeen belang en het milieu, niet gerust. Het is de plicht van de pers om wantoestanden aan te kaarten en dat te blijven doen.

Gouverneur.

Ook de Gouverneur van Vlaams Brabant bedekt de overtreding van het OCMW alweer met de mantel der liefde. De Gouverneur houdt malafide politici de hand boven het hoofd, dat blijkt eveneens uit de zaak van de milieuvergunning van Leo Peeters waarover momenteel een gerechtelijk onderzoek loopt. Edgard Geleyns maakte zijn bezwaren via deze redactie bekend, de klassieke pers zwijgt immers in alle talen.

Recytire.
De autobanden die opgehoopt werden op de Balenberg moeten worden opgeruimd, dat kan wegens een speciale actie van Recytire http://www.recytyre.be/nl/landbouw/inzameling-silobanden


MM_236_07_Tremelo_Milieu.pdf   volledig artikel.
    
Artikel n° : 03/15/5826
Geplaatst  : 16:47 7/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 

Laatste update ( 08 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.