Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933675





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo klantvriendelijkst : Pure vriendjespolitiek en demagogie.
06 maart 2015
Vijf winkelpanden staan in de winkelsteeg leeg, het geheel trekt zich op het decadente BoBo. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.986.200
Tremelo 06 maart 2015

Het voorbije weekend was de Schrieksebaan alweer volledig afgesloten wegens een show van BoBo, het was zelfs moeilijk om over het trottoir te wandelen. Het "centrum" van Tremelo dat op zichzelf niets voorstelt, trekt zich op aan deze decadente kledingzaak. In de Schrieksebaan staan momenteel vijf handelszaken leeg, het "kliekje" rond Paul Dams, alias J.R. Ewing, wordt steeds kleiner waardoor het nog makkelijker wordt om de klassieke pers voor de kar te spannen. Volgens een gazet zou Tremelo de klantvriendelijkste gemeente zijn, de prijzen werden wel in Aarschot uitgereikt.

Hoge leegstand.
Tremelo kent ook een grote leegstand en de gemeente heeft ook -nog- geen leegstandsregister en dat zijn ze al sinds 2009 verplicht. Deze redactie stelde daarover vragen aan de Gouverneur en die heeft wonderlijk genoeg Tremelo gemaand daar nu werk van te maken.

Leegstandregister.
Sinds het BVR van 10 juli 2009 zijn gemeenten verplicht van een leegstandregister aan te leggen. Het strafste verhaal in deze is Lanaken, Marino Keulen -Open Vld- destijds minister van Wonen die dat BVR mede ondertekende, had in zijn eigen gemeente Lanaken geen leegstandregister, dat is er nu in Lanaken dankzij Morsum Magnificat wel. In Tremelo, toevallig weer een gemeente waar een Open Vld'er burgemeester aan zet is, heeft de Gouverneur Lodewijk De Witte op 7 janauri 2015 laten weten, dat Tremelo opdracht heet gegeven aan Interleuven om in Tremelo een leegstandsregister op het getouw te zetten. Het si echt ongelooflijk dat Tremelo om de haverklap een beroep moet doen op Interleuven. De Gouverneur schreef "ik vertrouw er dan ook op, dat er binnen een redelijke termijn een leegstandregister zal zijn in Tremelo.


MM_236_06_Tremelo_Leegstand.pdf   volledig artikel

Artikel n° : 03/15/5823
Geplaatst  : 15:41 6/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 
Laatste update ( 06 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.