Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928641





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MORSE-Press VOF - Uitnodiging Persconferentie.
03 april 2007
Directie Algemene Directie Energie moet opstappen.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 230.500


Update 1

Nieuwe acties omtrent de veiligheid van
de laagspannigsnetten worden toegelicht.

Resultaten van 15 jaar onderzoek naar staat
LS netten  
in 124 gemeenten en Steden wordt toegelicht.

Al meer dan 12 jaar volg  ik de onveilige toestanden op in de elektrische netten, pieken situeerden zich in 2001 en 2002. Alleen al in die periode werd in meer dan 88 gemeenten en Steden met meer dan 2.500 rapporten de chaotische en gevaarlijke toestand in de laagspanningsnetten van Electrabel, PBE, WVEM en Interelectra blootgelegd, daardoor diende de Staatssecretaris Olivier Deleuze een nieuw KB op te stellen (24 maart 2003 - zie persmap).

Het ontstaan van de gigantische gevaarlijke puinhoop was slechts mogelijk omdat de Algemene Directie Energie in geen 50 jaar haar job heeft gedaan en de stroomleveranciers liet begaan.
Door de acties van Morsum Magnificat werd de Directie Energie door achtereenvolgens Staatssecretaris O. Deleuze, vervolgens Minister F. Moerman en last but not least de huidige Minister Marc Verwilghen aangespoord om, teneinde de bevolking te beschermen tegen de gevaren van overspanning, brand, kortsluiting en elektrocutie, de nodige controles te laten doen, maar het stokt.

Disfunctie Algemene Directie Energie toegenomen.
Ondertussen wisselde de Algemene Directie Energie tot overmaat van ramp ook nog van Directeur Generaal.  Fernand SONCK werd op rust werd gesteld en vervangen door de Franstalige Marie- Pierre FAUCONNIER, daardoor is de disfunctie van de Algemene Directie Energie nog toegenomen.
Fauconnier heeft alleen interesse voor haar ?Managementplan? en de ?Strategische voorraden? en niet voor de conforme, dus veilige elektrische <openbare> netten.  Frappant is toch dat Minister Marc VERWILGHEN onlangs op een vraag van Morsum Magnificat, M.P. Fauconnier als ?een speciale? bestempelde, einde citaat.

Nieuwe inspecties.
Morsum Magnificat is de evolutie op de voet blijven volgen en stelt vast dat aan de eisen die op 01 augustus 2002 aan de distributeurs werden gesteld niet of onvoldoende wordt voldaan.   Daarom is Morsum Magnificat onlangs terug gestart met nieuwe onderzoeken (Stationsstraat te Herent) waaraan Burgemeester Kuijpers bereidwillig meewerkte, die toestand moest Iverlek saneren.
Tijdens de persconferentie ontvangt u niet alleen de uitleg over het waarom van de nieuwe inspecties, maar ook een lijvige persmap met een chronologisch overzicht van 12 jaar werk en met veel keihard bewijsmateriaal, meteen de verklaring waarom de Algemene Directie Energie woest is en mijn ?vel? wil.
U krijgt ook inzage in een voor Electrabel vernietigend verslag van Parketexpert PC inzake een elektrocutie die in augustus 2003 plaatsvond.

Naar de Parketten.
Omdat de Administratie in gebreke blijft en de staat van de openbare elektrische netten, vooral de aftakkingen naar             abonnees, op vele plaatsen een gevaar betekenen voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie, gaat ondergetekende de nieuwe bevindingen / dossiers naar de betreffende Parketten sturen, de scheiding der machten bestaat toch nog ?

Persconferentie : 05 april ?07 om 11.00u

De Wegwijzer
Wittevinnestraatje, 6
3130 Begijnendijk
016 53 40 79

Routebeschrijving op  www.wegwijzerbetekom.be 

Om praktische redenen (koffie, persmap) verzoeken wij u om uw komst te melden a.u.b.


Yel 016 60 46 10
Fax 016 30 83 10

Erik Verbeeck
Onafhankelijk freelance onderzoeksjournalist

Tijdens de persconferentie ontvangt u een
lijvig document met motivatie en keihard bewijsmateriaal
 

 

 

 

gevaarlijke toestand in de laagspanningsnetten van Electrabel, PBE, WVEM en Interelectra blootgelegd, daardoor diende de Staatssecretaris Olivier Deleuze een nieuw KB op te stellen (24 maart 2003 - zie persmap).
Het ontstaan van de gigantische gevaarlijke puinhoop was slechts mogelijk omdat de Algemene Directie Energie in geen 50 jaar haar job heeft gedaan en de stroomleveranciers liet begaan.
Laatste update ( 04 april 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.