Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926313





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Wim Vandenbroeck getipt als nieuwe algemene Secretaris.
27 februari 2015
Installatieproces zou wegens omstandigheden misschien nog versneld kunnen worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.977.400
Tremelo 27 februari 2015

De OCMW's moeten in de toekomst geïntegreerd worden in de gemeenten, dat is voor de échte zwakkeren in onze maatschappij die noodgedwongen op het OCMW beroep moeten doen, geen goede zaak. OCMW's zijn nu reeds doorspekt van politieke invloed, óók het OCMW van Tremelo is ziek in dat bedje, dat heeft deze redactie met het artikel van 4 november 2014 aangetoond. Als de OCMW's nóg meer in de gemeentepolitiek wegsmelten is het hek helemaal van de dam. De huidige Secretaris afkomstig van het Oost-Vlaamse Hamme, een streek waar de beste aardappelen gerooid worden, zit al vijf jaar in het zadel als Secretaris van het OCMW van Tremelo en zou al enkele dubieuze dossiers binnen het OCMW van Tremelo naar de prullenmand hebben verwezen. Zó moet dat normaal en over de ganse lijn gebeuren, maar in de politiek is het juist andersom, zoveel mogelijk sjoemelen, hand en spandiensten en erger.

Algemene Secretaris.
Aangezien Theo Ceulemans als gemeentesecretaris binnenkort afzwaait, staat de deur voor Wim Vandenbroeck nu in feite al open, het zal nog slechts een formaliteit zijn om Wim Vandenbroeck als Secretaris te Tremelo te installeren. Wanneer we Wim Vandenbroeck enkele dagen geleden daarover vragen stellen, lacht hij, maar bevestigd of ontkent onze beweringen niet.

Vuil potje.

Alhoewel wij het voorbije jaar heel wat stinkende potjes in Tremelo hebben geopend, weten we dat er nog heel wat werk aan de winkel is. Of Wim Vandenbroeck voldoende integer, vooral voldoende lef heeft om aan de burgemeester en super machtswellusteling -en meer van dat onfraais- het hoofd te bieden, is zeer de vraag. Aangezien de huidige Secretaris Theo Ceulemans zelf boter op het hoofd had en wellicht nog heeft -dat zal nog duidelijk worden- veel moet tolereren, binnenkort de deur achter zich dicht zal góóien, kan het rechttrekken van kromme situaties in Tremelo voor Wim Vandenbroeck een nieuwe uitdaging zijn.
 
Artikel n° : 02/15/5808
Geplaatst  : 14:00 27/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.