Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932409





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt : Komt er weer "Vuile was" naar buiten?
27 februari 2015
Morsum Magnificat herinnert aan de zaak Wim Van Den Eynde.  Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.977.100
Brussel  / Tremelo 27 februari 2015

Eerder artikel over de Vrt, Lieten en de rest :

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5625

Het rommelt momenteel weer bij de horde kontlikjournalisten van de Vrt, in feite is dat rommelen nooit opgehouden. Nu is het Martine Tanghe alias "De Tang" die kritische berichten verstuurde over Björn Soenens. De Tang zou van CD&V strekking zijn en het wordt hoogtijd dat ze vervangen wordt door een moderne verschijning, het oog wil immers ook wat.

Geen alleenstaand geval.
Het is momenteel stil rond Wim Van Den Eynde die wegens de perikelen rond de Panoramauitzending van Hazodi door minister Lieten en vervolgens door Luk Raedemaekers werd teruggefloten. Wim kwam zelfs in een depressie terecht en er was sprake van het openen van een Bed- and Breakfastzaak met een ander koppel. Morsum Magnificat heeft in het kader van de Hazodi affaire twee keer met Wim gesproken, misschien wel goed -wanneer financieel gesponsord door het Fonds Pascal Decroos-, maar het sterke karakter dat onderzoeksjournalisten nodig hebben, ontbrak volgens ons wel. De vuile was van toen door Wim Van Den Eynde aan de Vrt gericht

Voor de kar.
Een ander probleem van Wim Van Den Eynde is het feit dat hij zich te vaak voor de kar van Vera Vrancken en advocaat Iris Exelmans heeft laten spannen, iets wat Vera of Iris met ondergetekende auteur niet lukte. Vera Vrancken is ons ook sterk tegengevallen qua competentie, vooral de computerkennis van Vera is ver ondermaats voor secretariaatwerk, vooral Serge Delvaux -N-VA- werd door Vera voor haar kar gespannen.

Artikel n° : 02/15/5807
Geplaatst  : 10:40 27/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.