Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926313





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Chirofuif verstoorde nachtrust inwoners.
22 februari 2015
Juste une Fleur die ook sponsorde, is niet opgezet met vandalenstreken.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.970.900
Tremelo 22 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 werden de feestneuzen in Tremelo weer opgezet, het ging om een fuif van de Chiro waarvoor een tent en zuipmobiel zo nodig de openbare parking aan de Vinneweg in beslag dienden te nemen. Aan de overkant is er een voetbalveld, een ruime weide die blijkbaar goed genoeg is om er een Circus te laten neerstrijken, maar voor de Tremelose Chirojeugd is die locatie blijkbaar niet goed genoeg en worden openbare parkings ingepalmd.

Vandalisme.
Aan de Grote Bollostraat werden vannacht planten uit een grote bloempot die op de stoep staat, uitgeplukt en op de stoep en de straat gegooid. Uiteraard is er geen formeel bewijs dat het iets te maken heeft met die chirofuif, maar het lijkt er toch verdacht veel op. Als er alleen vandalisme was bij deze zaak http://justeunefleur.com/workshop.html
, dan is dat frappant omdat de uitbaatster van Juste une Fleur de fuif ook sponsorde en in feite zichzelf in de voet geschoten heeft. "ik heb wel een e-mail naar de Chiro gestuurd" zegt de uitbaatster aan deze redactie. Dat er in Tremelo met het beleid een en ander misloopt, heeft de dame nog niet gehoord, toch verdient Tremelo de leiders die ze gekozen hebben.


Juste une fleur kreeg vandalen -van de chirofuif?- op bezoek

Verstoren rust.

De keiharde muziek was tot ver buiten het centrum van Tremelo te horen, de overdreven bastonen dreunden tot kwart voor vier in de ochtend. We hebben niet de moeite gedaan om metingen te gaan uitvoeren, maar dat het zeker boven de 96 dBA moet zijn geweest, is duidelijk.
 
Artikel n° : 02/15/5803
Geplaatst  : 17:55 22/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©

Laatste update ( 22 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.