Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926314





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ezoubir D. uit Begijnendijk maakt het bont bij advocaat te Hasselt die klacht indient-Update1
20 februari 2015
Dispuut over ereloon resulteert in het gooien van een plavei tegen glas van voordeur.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.971.400
Hasselt / Begijnendijk 20 februari 2015

--- Update 1 7:15 23/02/2015
Politie BRT selectief blind!
Ezoubir reed in Begijnendijk rond met een auto die onder meer niet verzekerd was, een ongeldig keuringsbewijs had en de inschrijving niet overeenstemde met het voertuig. De politie van Aarschot zette Ezoubir aan de kant. Op 27 december 2013 mocht de Marokkaan zijn uitleg doen bij de politierechter te Leuven waar hij uiteraard een fikse boete en twee maand rijverbod kreeg. De politie van BRT -Begijnendijk, Rotselaar, Tremelo, heeft dat nooit gezien, ze zijn daar selectief blind.
Burgemeester Willy Michiels: blijkbaar blijven de problemen met die man aan de gang. Deze redactie kan alleen maar bevestigen wat advocaat Marc Sampermans heeft gezegd, dat die mensen zeer agressief zijn.
--- einde update1

Ezoubir D, in 1984 geboren in het Marokkaanse Khémisset, is sinds een vijftal jaren vanuit Nederland in België beland, in die korte periode heeft de man toch al een weinig benijdenswaardig palmares opgebouwd. Op 25 maart 2011 was Ezoubir als voetganger oorzaak zijn van een ongeval, hij stak de weg over op een plaats waar dat niet mocht en een bromfietsster kwam ten val. Shirley M., kwam zwaar ten val en houdt er een blijvende invaliditeit aan over. Ezoubir werd zowel op strafrechtelijk als op burgerlijk gebied veroordeeld en in september 2013 werden hem een aantal rekeningen gepresenteerd. In 2013 brachten wij over dat gezin nog berichten wegens huurproblemen te Begijnendijk. Het is in de nasleep daarvan, dat Ezoubir vandaag kabaal maakte bij diens advocaat Sampermans in Hasselt.  

Huurproblemen.

Het koppel met drie kinderen, had eerder al problemen met een woning in Berchem waarna ze dakloos werden, in Begijnendijk huurden ze een appartement aan de Mechelbaan dat evenmin in orde was en nadat de Vrederechter in Aarschot een onbegrijpelijk vonnis uitsprak, werd beroep aangetekend, een uitspraak zou op 11 februari 2015 volgen. Het is in dat kader dat ze hun advocaat Sampermans -de zoveelste- in Hasselt deze morgen een bezoek brachten.

Plavei tegen de gewapende deur.
Omdat er blijkbaar -alweer- een geschil met de advocaat ontstond over niet betaalde erelonen, is het koppel Zahra A., en Ezoubir D., zich als een Bonnie en Clyde gaan gedragen, waarbij zij zich zeer onbeschoft en agressief opstelden. Er werd een plavei tegen het gewapend glas van de voordeur gegooid. Toen advocaat Sampermans naar buiten rende, waren ze al weg, maar de camerabeelden hebben wel de "aanslag" gefilmd.


Het gewapend glas van de dito deur die vijfduizend euro heeft gekost is gescheurd. De politie van HaZoDi is reeds de nodige vaststellingen komen doen en de camerabeelden werden bekeken. 

Liegen.

Toen wij Zahra wat later telefoneerden wist ze van niets en deed onze vragen af als onzin en absurd. Ondertussen weten we wel dat Zahra uitblinkt in liegen. Zo geraakte zij haar job kwijt omdat ze regelmatig onwettig afwezig was. Ezoubir verloor zijn werk bij de kringwinkel te Heist-op-den-Berg omdat hij voor zichzelf een computer had gereserveerd die hij eerder zelf ver onder de waarde geprijsd had. Toen de directie van de Kringwinkel Ezoubir voorstelde om alsnog de juiste prijs te betalen, zo niet zou ontslagen worden, ging Ezoubir daar niet op in. Beiden zijn werkloos en samen met hun drie kinderen kan de gemeenschap opdraaien voor de kosten van dit in het land ingeweken gezin. Begijnendijk zorgde na het debacle aan de Mechelbaan voor een appartement. Autochtonen die hier veertig jaar gewerkt hebben vallen ondertussen uit de boot.  
 
Artikel n° : 02/15/5801
Geplaatst  : 15:57 20/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
 ©
Laatste update ( 01 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.