Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927194





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mina Asabbane uit Genk voor het Hof van Beroep te Antwerpen.
12 februari 2015
Voorzitter Negende Correctionele Kamer doet vreemde uitspraken over besluiten.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.958.400
Genk / Antwerpen / Tremelo 12 februari 2015

Gisteren , 11 februari 2015 is de zaak van de verpleegkundige Mina Asabbane uit Genk opgeroepen voor de 9de Correctionele Kamer van het Hof van Beroep te Antwerpen. Dat hoger beroep werd door Mina Asabbane, na de veroordeling op 21 maart 2014 door de Correctionele Rechtbank te Tongeren, ingesteld. De advocaten van de burgerlijke partijen waren aanwezig en hebben de oortjes gespitst naar de zienswijze van de Voorzitter nadat de advocaten de besluiten van Mina Asabbane wegens zogenaamd te laat ingediend wilden weren. De twee advocaten moeten toch weten, dat in correctionele zaken, besluiten bij de zitting mogen neergelegd worden.

Vreemde uitspraken.
De Voorzitter was ook niet mals voor Mina Asabbane, volgens Morsum Magnificat één en al vooringenomenheid, een Voorzitter die zegt dat de besluiten op niets trekken en uitspraken doet van "het kan mij geen fluit schelen" is toch zeer vreemd. Zoals verwacht is het Hof evenmin opgezet met de zes prejudiciële vragen die Mina Asabbane in haar besluiten heeft opgenomen. De Voorzitter noemde de opsteller van de besluiten de "Souffleur" van Mina Asabbane, vreemde uitspraken, kan hier nog sprake zijn van een eerlijk proces?

Uitgesteld.
Uiteindelijk dienden de advocaten van de burgerlijke partijen hun eis tot het weren van de besluiten van Mina in te slikken, zelfs een akkoord te geven om de zaak tot 22 april 2015 uit te stellen. Het Openbaar Ministerie stelt de vraag of de 9de Kamer van het Antwerpse Hof van Beroep wel bevoegd is.

Onderzoeken.
Ondertussen is bekend geworden, dat er drie onderzoeken na klacht met Burgerlijke Partijstelling lopende zijn, onder meer tegen Rachida Asabbane die al diverse malen in de gazet van Limburg aan het woord mocht komen en zeer waarschijnlijk de spin in het web rond haar zuster Mina is.  

      Meer  met meer details volgen.

Artikel n° : 02/15/5791
Geplaatst  : 18:39 12/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  Hoofdredacteur
Laatste update ( 13 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.