Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933679





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Dams sloot het personeelsfeest door stiptheidsactie-Update1
08 februari 2015
Lindenhof bevestigt dat de deadline op voorhand was bepaald.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.953.500
Tremelo 08 februari 2015.

--- Update 1 15:12 8/02/2015
Crisis?
Volgens een reactie, zou de overweging van Dams om stipt om 01u te sluiten, te zoeken zijn in het feit dat het overal crisis is, of die drankjes na 01u te zaak zullen maken. We zijn benieuwd wat het feest van het personeel aan de gemeente zal gekost hebben, "Het Volk" heeft het recht te weten hoeveel van de globaal betaalde belastingen in één zaak te Baal gespendeerd werd.
--- einde update1
 
Het was in Tremelo op vrijdag weer feest en dat betekent "vreten en zuipen", nu was er het personeelsfeest en dat werd gehouden in restaurant Lindenhof, een locatie waar de burgemeester Paul Dams een gekend  gast is wegens het regelmatig organiseren van feesten. Om de feestelijkheden in een restaurant, punctueel af te sluiten is toch weer een teken aan de wand, hoe Dams in Tremelo de teugels in de hand heeft en blijkbaar –nog- kan houden. Het is zelfs ongewoon dat zelfs geplande feesten exact op het geplande uur sluiten, het loopt immers altijd uit. Dams had hier zeer waarschijnlijk gezien dat het nodig was om te stoppen.

Afspraak.
Burgemeester Dams daarover geïnterpelleerd reageerde dat het op voorhand met het College -waarachter Dams zich verschuilde- was afgesproken, dat het feest om 01 uur 's nachts zou stoppen. Bij het Lindenhof werd ons dat -graag- bevestigd. Uiteraard gaat men in dat restaurant om commerciële redenen geen verkeerd woord over Dams laten vallen, wat begrijpelijk is.

Deadline.
Om één uur moet burgemeester Dams tot groot ongenoegen van diverse aanwezigen abrupt een einde gesteld hebben aan de feestelijkheden en opdracht gegeven hebben om de muziek stil te leggen, daarbij werd  commentaar gegeven die elders niet werd bevestigd. Geïnformeerd bij het Lindenhof werd daar inderdaad bevestigd, dat er op voorhand een afspraak was gemaakt dat het feest om één uur zou stoppen. Dams wordt  door het Lindenhof voor zijn optreden verdedigd, sommigen hadden wat gedronken, tenslotte draagt de burgemeester wel verantwoordelijkheid voor het personeel, dat hebben wij gecorrigeerd, het is de Secretaris die verantwoordelijkheid voor het personeel.

Domme dingen.
Wat we wel begrijpen is, dat wanneer enkelen boven hun theewater zijn, wel eens "domme dingen" kunnen doen en Paul Dams weet dat zeer goed, daarom is het misschien te begrijpen dat Dams het hier geraadzaam heeft gevonden om het feest te laten beëindigen met de kwinkslag dat 01 uur de afspraak was. Anderzijds hebben de verantwoordelijken ook rekening te houden met de wet op de beteugeling van de dronkenschap.


Technische installatie van de "Filles de Malines", daar hapert wel één en ander aan, bij wat u hier op deze foto ziet -in het Lindenhof genomen- is de conformiteit met het AREI heel ver weg. 

Filles de Malines.
Toeval wil dat er tijdens ons bezoek aan het Lindenhof een optreden van de Mechelse groep Filles De Malines werd voorbereid, technische installaties werden opgesteld waarover een discussie was ontstaan. Bij nader  toezicht, blijkt inderdaad dat de elektrische installatie niet voldoet aan de wettelijke voorschriften. Onze commentaar daarop werd door de technicus-?- niet in dank aanvaard, we komen daar in het kader van het  algemeen belang nog op terug.

Dams : U viseert mij.

Tijdens de reactie over de stipte sluiting van het feest, liet Dams zich ontvallen dat Morsum Magnificat hem viseert maar anderen -zonder namen te noemen- gerust laat, uiteraard klopt dat niet. Aangezien er heel veel is aan te merken op het wanbeleid van burgemeester Paul Dams -en zijn acolieten-, zouden wij dagelijks zelfs meerdere keren over Tremelo kunnen berichten. Dams kan rekenen voor voldoende positieve publiciteit op de pennen van de kontlikjournalisten van Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws en de Frut. Paul Dams -Open Vld- heeft quasi nog nooit tegenwind gekregen die hij niet op één of andere manier de mond kon snoeren of buiten te werken, zoals een twaalftal gemeentelijke medewerkers, waaronder Marc Liekens,een doorn in het oog van Paul Dams.

Discrimineren en erger.

Morsum Magnificat wordt in Tremelo gediscrimineerd, de persvrijheid wordt gefnuikt, daarop zal nog gepast gereageerd worden. Het water zal Dams & C° dun door de pijpen der illusie stromen als hij / zij denken dat Morsum Magnificat zich op énige wijze zal laten intimideren of haar koers zak wijzigen, erger, de "Meldingen" naar de bevoegde overheden zullen verder gaan. Tremelo lapt vele wetten aan haar laars, onder meer deze van Openbaarheid van Bestuur die binnenkort een aantal dossiers krijgen toegespeeld.     

Artikel n° : 01/15/5784
Geplaatst  : 9:19 8/02/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 08 februari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.