Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926316





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Radio2 Langteenjournalist Thomas dreigt met klacht tegen Morsum Magnificat.
27 januari 2015
Vrt is er blijkbaar niet voor iedereen en discrimineert. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.941.200
Brussel / Tremelo 27 januari 2015.

--- Wijziging 8:11 28/01/2015

Inderdaad Morsum Magnificat is actief en reageert af en toe op de uitzendingen van Radio2 Vlaams Brabant die niet aflatend de brandweer, politici en vooral burgemeesters op een positieve manier in het nieuws brengen. Op 15 september 2014 had Radio2 nieuwslezer Thomas Van Den Hoof, dus personeel van de door de Vlaamse belastingbetaler betaalde Vrt, het over Tremelo en de goede afloop van de heraanleg van het Damiaanplein. De kontlikjournalist vergeet wijselijk alle ellende en vooral wat er in dit dossier allemaal is misgelopen aan de luisteraars te melden. Uiteraard niets dan goed nieuws. We nemen op 15 september 2014 telefonisch contact op met Radio2 Vlaams Brabant.

Maatschappelijk belangrijk vernietigend rapport.

Morsum Magnificat heeft, zoals iedereen en als rasechte Vlaming, het recht zijn mening bij de openbare omroep te poneren. We krijgen op 15 september 2014 om 07:36 u via Radio2 Vlaams Brabant de nieuwslezer Thomas Van Den Hoof aan de telefoon en we geven hem meer uitleg over de perikelen met het Damiaanplein die jaren hebben aangesleept en waarover Radio2 wijselijk zweeg, de burgers niet correct informeert. Veel had de nieuwslezer niet te vertellen, hij wil in zijn ivoren toren -denkt hij- immers geen commentaar horen. We vertelden hem ook dat er door Interleuven een vernietigend rapport over ettelijke gemeentelijke gebouwen van Tremelo werd opgemaakt. Thomas was zeer geïnteresseerd om dat rapport te ontvangen. Morsum Magnificat komt haar afspraken altijd na en stuurde op 15 september 2014 om 08:52 een e-mail met het rapport als bijlage. Uiteraard werd het daarover stil bij Radio2.

Netjes opbergen.

Pas op 12 december 2014 om 09:11u nemen we contact op met Radio2 Nieuws, dit via 027414400, Van Den Hove was zeer verwonderd dat we hem daar gevonden hadden en zei "Ah Oei hoe zijt gij hier terecht
gekomen?
". Hij doet alsof hij een agent van de Staatsveiligheid is. Op onze vraag of hij de informatie -het rapport- al heeft doorgenomen reageert Van Den Hove "ik heb dat bekeken en ga het netjes bijhouden tot wanneer ik het kan gebruiken".

Brandweer Leuven.
Op 3 december 2014 heeft Thomas Van Den Hoof het in het ochtendnieuws over de Brandweer van Leuven, uiteraard niets anders dan positiefs. Morsum Magnificat reageert opnieuw naar Radio2 en verwijst Thomas naar het vernietigend rapport van Binnenlandse Zaken, ook hier toont de kontlikjournalist interesse en wil ook dat rapport graag in bezit krijgen. Morsum Magnificat stuurt op 3 december 2014 om 06:43u het rapport over de Brandweer van Leuven naar de redactie Vlaams Brabant. Ook hierna blijft het weer akelig stil bij Radio2.

Ver maanden later ...
We horen niets meer van Thomas, geen dankjewel voor het bezorgen van de informatie, niets! We proberen Thomas te bereiken op de redactie, maar de vogel is steeds weg. We zoeken zijn GSM nummer op en sturen hem op 23 januari 2015 om 16:15u een sms dat de Arbeidsauditeur een strafdossier opstelt. Elke rechtgeaarde journalist die niet de hielen van politici van zijn bazen moet likken, moet dat interessante informatie vinden, maar Thomas reageert niet. Hebben wij soms het juiste GSM n° 0476498....niet? We bellen de langteenjournalist vandaag om 17:01u op en jawel meneer de grote -?- journalist is in zijn gat gebeten! Hij zegt "... gaat ge mij nu ook hier al lastig vallen ...", de rest van het verhaal is niet eens de moeite waard om hier te publiceren.

Klacht.
Meneer Van Den Hoof vindt dat wij hem lastig vallen! Twee keer op vier maanden hebben wij de journalist voor een belangrijk maatschappelijk onderwerp opgebeld, twee keer hebben wij de journalist op diens vraag belangrijke maatschappelijke informatie gestuurd! Als wij dan na maanden informeren hoe hij als journalist daarop reageert vindt hij dat wij hem lastig vallen en dreigt met een klacht !!! Vrt, wat een klucht. De hetze tegen Morsum Magnificat escaleert weer, breidt zich duidelijk uit en de kontlikjournalisten hebben zich blijkbaar verenigd

Online bericht n° : 01/15/5768
Geplaatst  : 18:20 27/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 28 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.